Drodzy akcjonariusze mamy jeszcze jedno narzędzie - mianowicie zwołanie zgromadzenia wspólników mniejszościowych. Wystarczy, że razem zbierzemy 10% akcji. Jeżeli faktycznie nikt nie interesuje się spółką to przejmiemy nad nią kontrolę zmieniając władze spółki. Jeżeli jednak, ktoś chce tam coś zrobić to będzie musiał przyjść i się okaże, kto ile trzyma akcji.
Uważam, że należy to rozważyć dość pilnie. Czy są zainteresowani tym działaniem? Ja mam 1,5% więc brakuje jeszcze 8,5%
Już niewiele brakuje. Nie wiem czemu moderator usunął wpis w którym podałem mój adres mailowy na który prosiłem o wysłanie zgłoszeń z podaniem ilości akcji.!!!! Myślałem o walnym w Warszawie choćby w siedzibie spółki. Piszcie na adres kristo7@o2.pl
MUSIMY ZACZĄĆ DZIAŁAĆ JA JUŻ POTWIERDZIŁEM @ JEŚLI NAS BĘDZIE WIĘCEJ TO PRESTO BĘDZIE W NASZYM ZASIĘGU MAMY SZANSE I OBOWIĄZEK BY PILNOWAĆ NASZYCH PIENIĘDZY
DROBNYCH JEST I TO W POSIADANIU 60% AKCJI SIŁA JEST W DROBNICY REKINY CHCĄ WYSYPAĆ SPÓŁKĘ PO CO PO TO BY PODOBNY BIZNES ROBIĆ POD INNĄ NAZWĄ ZACHĘCAM DROBNYCH DO ZRZESZENIA SIĘ @
Po co chcesz kupować po 2 gr skoro jesteś przekonany, że zlapiesz jeszcze po 1 gr. Obecne 3 grosze utrzymają jeszcze przez chwilę- ja po tyle zamierzam dokupić jak zorganizuję środki.
Dnia 2018-01-04 o godz. 23:45 ~kks napisał(a): > bonus.... sorry..... kopiesz się z koniem ... i tyle w temacie...... z całym szacunkiem dla dobrej ,,roboty;; .. tyle i aż tyle
To jest podejście do sprawy:-)) "kopiesz się z koniem" "kuń" to tylko zwierze, a każde zwierze da się "okiełznać" trzeba tylko dobrego tresera:-)) :-)) :-)) Bonus ma racje. Wykolegowali tych co kupowali akcje z pp serii D zresztą tych co uwierzyli w patenty i dofinansowania też:-)) oraz przydział akcji serii C za wkłady kasy "bujda na resorach " widać to po zachowaniu prezesa "samarytanina"
Nawet jeżeli nie uda się zmienić rady nadzorczej i zarządu, to wyjdzie na jaw, kto ile ma i czy spółką faktycznie nikt się nie interesuje. O takim założeniu pisałem w pierwszym poście.
Woda drąży skałę. Znacie powiedzenie, że jak nie zadbasz o siebie to inni tego za ciebie nie zrobią. Niestety świat jest pełen egoistów i złodziei w białych rękawiczkach.