• Jutro jedziemy na 1,80 Autor: ~Bolo [188.146.209.*]
    Jw
  • Re: Jutro jedziemy na 1,80 Autor: ~olo [89.64.56.*]
    a do końca stycznia 5zł
  • Re: Jutro jedziemy na 1,80 Autor: ~Bolo [188.146.209.*]
    Przy tak małej ilości na sprzedaż to do końca stycznia może być ponad 10 zeta
    ostatnio przebiło 4zł
    przy taki niskim FF tym razem może być wyżej ale czy 10zł?
    no nie wiem, zobaczymy
  • Re: Jutro jedziemy na 1,80 Autor: ~ciekawski [178.37.131.*]
    trochę ostatnimi dniami zostało skupione papieru nawat więcej niż trochę. ciekaw jestem czy jakieś ciekawe infa się nie pojawią i raporty, chyba gruby się zainteresował spółką że tyle papieru wessał to dobrze wróży
    Dnia 2018-01-03 o godz. 20:27 ~ciekawski napisał(a):
    > trochę ostatnimi dniami zostało skupione papieru nawat więcej niż trochę. ciekaw jestem czy jakieś ciekawe infa się nie pojawią i raporty, chyba gruby się zainteresował spółką że tyle papieru wessał to dobrze wróży

ktoś bardzo chce aby kurs był na jak najwyższym poziomie
    mam niewiele akcji ale jak będzie po 10zł to troszkę zarobię
  • Re: Jutro jedziemy na 1,80 Autor: ~QTS [94.254.239.*]
    "W dniach 5 i 7 września 2017 roku Emitent zawarł umowy kupna akcji spółki publicznej notowanej na rynku głównym GPW o łącznej wartości 840.000 zł. z odroczonym okresem zapłaty, której ostateczny termin upływa w dniu 12 października 2018 roku. Udział nabytych akcji nie przekracza 5% w kapitale zakładowym i głosach na WZA Spółki. Akcje zostały nabyte w celu ich dalszej odsprzedaży. "

Kto mi podpowie co kupili z rynku glownego ? tu tyle specjalistow i fachowcow :)
    ponizej progu 5% w celu dalszej odsprzedazy hmm...
  • Re: Jutro jedziemy na 1,80 Autor: ~Mariusz [79.185.6.*]
    A cóż tu tylu naganiaczy się naleciało?? Podbili 500 sztuk akcji poszło, nawet nie tysiąc zł wydali a oni już widzą 10 zł za papier, hahahhaha. Tej spółce narazie nic nie wychodzi, musi pokazać dobre wyniki może dopiero coś z tego będzie. Narazie same niedokończone i nietrafione inwestycje jak wynika z kursu akcji i wyników. Czekac a nie podniecać się 10 zł, spokojnie jeszcze kurs może i po 20 groszy chodzić
  • Re: Jutro jedziemy na 1,80 Autor: ~okulista [83.13.193.*]
    widać czytać nie umiesz ze zrozumieniem. zostaw nr tel. to przeczytam ci to co jest na stronie w poszczególnych zakładkach i wytłumaczę powoli dokładnie abyś zrozumiał że firma się rozwija.. popatrz spokojnie na raporty
  • Re: Jutro jedziemy na 1,80 Autor: ~okulista [83.13.193.*]
    a czy to było podbicie ... no cóż.... to twoja interpretacja... ja to widzę tak: ktoś chciał kupić akcje, nie było w niższej cenie to brał po jakiej było wystawione a ty od razu język strzępisz
[x]
KLEPSYDRA 0,27% 7,44 2026-05-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.