Widziałem to na GPW setki razy i to na wielu spółach tzn. raporty słabe,trend od wielu miesięcy spadkowy,zero pozytywnych impulsów i nagle BEZ POWODU kurs rośnie o 10% czy 15% i to w ciągu kilku dni,max. kilkunastu dni,po czym następuje powrót do trendu spadkowego tylko że spada jeszcze niżej niż było przed chwilowym wzrostem.
Nie chce nikogo straszyć,czy naganiać bo spółki nie kupiłem i nie zamierzam kupić akcji,ale tu będzie 115 zł na koniec stycznia.Pod co teraz rośnie,jakie były pozytywne sygnały w ostatnich dniach? Tylko nie piszcie że ktoś tam gdzieś ma tajne info i skupuje.Do raportu za cały rok 2017 daleko,ale skoro ostatnie kwartały były słabe to co nagle 4 kwartał będzie bardzo dobry? bo ludzie kupowali zmywarki,kuchnie i pralki na prezenty pod choinkę? No dajcie spokój.Pod choinkę raczej kupuje się inne prezenty.
Niech sobie komentuje, im więcej takich przybłędów, tym większą mam pewność, że będzie rosło. P.S. Martinez miałeś mi oddać swoje 40%, przez ciebie nie zarobię ile miałem.
A co nie mogę komentować,zabronicie? Kim wy jesteście?
Ja siedzę na CD Projekt i mi dobrze,ale obserwuje i komentuje wzrosty i spadki na innych spółkach.Po prostu mam takie hobby że lubi sobie czasem coś napisać na temat spółek,które obserwuje bez żadnych emocji.
Zobaczymy kto miał racje,czy będzie na koniec stycznie 130 czy bliżej 115 zł.
To ja Bartek,autor tego wątku. I co głupio wam? i po co te bluzgi pod moim adresem,takich chwilowych odbić przed głębszym zjazdem widziałem setki razy.Zamiast mnie wyzywać wyciągajcie wnioski.
Tydzień do końca stycznia i leci na łeb na szyję.Za tydzień poniżej 120 zł.