• 5 komunikat administratora hipotek dla obligatariuszy ADM !!! Autor: ~Obligatariusz [46.175.234.*]
    Uwaga! Kto z obligatariuszy się jeszcze nie zgłosił do kacelarii Vindex ma jeszcze tylko kilka dni! kancelaria pobiera na poczet swoich działań 1% wartości roszczeń więc myślę, że warto. Pamietajcie, że hipoteka zabezpieczona jest tylko pod obligacje, więc obligatariusze mają największe szanse, żeby z tej złodziejskiej spółki wyrwać co się należy.
    tu jest informacja http://www.vindextczew.pl/index.php?title=5-komunikat-administratora-hipotek-admiral-boats-sa&a=n&id=134

• Re: 5 komunikat administratora hipotek dla obligatariuszy ADM !!! Autor: ~irus [94.254.151.*]
    przypadku niedostarczenia wyżej wymienionych dokumentów w terminie może skutkować zwiększeniem ryzyka w zakresie niezaspokojenia zgłoszonych roszczeń z przedmiotów zabezpieczenia.a A JA nie zamierzam sie zglaszac i placic za to co sami powinni odzyskac i potracic sobie z odzyskanych wierzytelnosci znalazlem goscia ktory chce odzyskac to co mi sam winni a prowizje pobrac dobpiero wtedy gdy odzyska jakiekolwiek gotowkowe naleznosci ciekawe czy mu sie uda nic nie odzyskam nic nie zaplace ciekawe jak mozna odzyskiwac cos co nie jest jeszcze przedmiotem upadlosci firmy zobaczymy ktolepiej na tym poplynie
  • Re: 5 komunikat administratora hipotek dla obligatariuszy ADM !!! Autor: ~al [37.47.45.*]
    daj namiar go gościa
  • Re: 5 komunikat administratora hipotek dla obligatariuszy ADM !!! Autor: ~krogulec [109.197.98.*]
    Ja uwazam, ze zle na tym wyjdziesz. Bo nie wiesz chyba co znaczy adminsitrator hipoteki i nie wiesz chyba jakie masz tu zabezpieczneie. Nikt poza tą kancelarią prawną tego nei może zrobić. tak mi sie wydaje. ze oni po prostu sprzedzadza te nieruchomosci i te wszystkie rzeczy co są nasze dla nas. i wtedy beda dzieic. a jak sie nie zgosisz no to cie nie uwzglednia bo nie beda o tobie wiedizec.

i bedzie podzielone na innych

z tego co czytam w tym komunikacie kancelari to oni nie biora kasy dla siebie tylko na koszty. a jak gadalem ze znjaomym prawnikiem to chodzi o wyceny, ochrone .

ale probuj, kazdy ma swoje pomysly i nie wiemy kto bedzie lepszy. trudna mamy sprawe
  • Re: 5 komunikat administratora hipotek dla obligatariuszy ADM !!! Autor: ~ere [109.197.98.*]
    a upadlosc to chyba nie ma tu znaczenia
  • Re: 5 komunikat ale moze byc tak Autor: ~iruS [94.254.146.*]
    kiedys ktos mnie namowil abym odkupil obligacje spolki w upadlosci fojud co tez zrobilem obligacje tez byly zabezpieczone jakies tam pieniazki sad zabezpieczyl tylko ze do tej pory a minelo juz 7 lat nikt nie wie kiedy otrzymamy zabiezpieczony depozyt jakos inni wierzyciele potrafia blokowac wyplate aby tak nie bylo tutaj

[x]
ADMIRAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.