No to teraz zobaczymy o ile Roman obniży kurs pod takie info.
Moje przewidywania - 100 mln PLN w wycenie spółki czyli jakieś 50gr. w cenie akcji. Niestety tak to jest w IPX, że złe wiadomości są dyskontowane dużo siniej niż dobre.
PS. Dla Romana to żaden problem. Jego nie będzie to kosztowało nawet 1 złotówki.
Dnia 2018-01-02 o godz. 23:43 ~flcn napisał(a): > No to teraz zobaczymy o ile Roman obniży kurs pod takie info. > > Moje przewidywania - 100 mln PLN w wycenie spółki czyli jakieś 50gr. w cenie akcji. Niestety tak to jest w IPX, że złe wiadomości są dyskontowane dużo siniej niż dobre. > > PS. Dla Romana to żaden problem. Jego nie będzie to kosztowało nawet 1 złotówki.
napisz kiedyś normalnie, bez tej polaczkowatej zajadłości - potrafisz?
Krytykuję poczynania Romana od kilku lat. Cieszę się, że w końcu sądy zabrały się za jego spekulacje.
Jestem akcjonariuszem IPX a przez działania tego gościa spółka jest wycenia na takim poziomie jak jest.
Roman wypłacił sobie ponad 260 mln PLN za akcje ALC których kurs ustawił sam ze sobą. To jawne działanie na niekorzyść spółki i nierówne traktowanie akcjonariuszy.
Czekam jak prokuratura przedstawi akt oskarżenia za manipulacje akcjami ALC bo w przeciwieństwie do Krezusa to tu materiał dowodowy jest bardzo mocny.
IPX bez Romana to spółka marzenie i wielu inwestorów chętnie by ją przejęło ale Roman jej nie sprzeda bo to jego bank choć nie ma ani jednej akcji IPX.
Ficon forumowicze i akcjonariusze jednoczesnie odbieraja twoje posty jako typowe naganianie na spadki, masz dowody musisz je zglosic w prokuraturze to twoj obywatelski obowiazek