Dnia 2018-01-02 o godz. 20:01 ~maniek napisał(a): > Pocieszające jest to że akcje obejmowane za wkład pieniężny. Może zechcą podpompować żeby ożenić papier..
nie wiem czy jest czym sie cieszyc. Cyprys wezmie akcje za kase a za chwile ten sam cyprys sprzeda jakis znaczek, logo czy inne cudo i cala kase wycofa, summa summarum cyprys bedzie mial i akcje (za wklad pieniezny oczywiscie) i kase zainwestowana w owe akcje.
analizując takie "niby" spółki na NC .. to dodruków akcji czeka was jeszcze kilka uzbiera się akcji 100000000 i zrobią split wtedy z 8 groszy wskoczy na 8 zł i będzie można znowu doić naiwnych a za 3-4 lata spółka zostanie postawiona w stan upadłości ... standard na NC
tylko akcje nie obejmuje 'drobnica' a właściciel. nie specjalnie widać aby je upychał. teraz może opchnąłby kilkadziesiąt tysięcy kurs już teraz musiałby wystrzelić i musiałoby być podobnie jak na MINOX. Swoją drogą dziwię się że tak nie jest .
ale bronisz i pierdoły piszesz buahaha jaki właściciel ?? Minox się pozbył 70% akcji w 4 msc po debiucie , teraz kupił sobie nowe z PP po 10groni i znowu upchnie ...
tak więc tradycyjne ubieranie naiwnych dawcy kapitału tu jest grane ...
ciekawe jak upchnie. teraz może sprzedaliby z 150 tyś a co to za ilość? Chętni na kupno ustawiają się dopiero gdy kurs zaczyna rosnąć i to najlepiej gdy szybko.
Nie rozumiem że ktoś kto już nie ma akcji wchodzi na to forum. No chyba tylko dla pochwalenia się : patrzcie jaki jestem mądry że się pozbyłem papiera ...
Dnia 2018-02-16 o godz. 10:00 ~WlodekzGdyni napisał(a): > Nie rozumiem że ktoś kto już nie ma akcji wchodzi na to forum. > No chyba tylko dla pochwalenia się : patrzcie jaki jestem mądry że się pozbyłem papiera ...
a co forum zarezerwowane tylko dla ubranych co by mogli nagonic swiezaka na swojego smiecia? ciesze sie, ze sprzedalem tego gniota i bede to pokazywal wszedzie gdzie bede mial ochote. Nie rozumiem po co piszesz na watku zalozonym przez szczesliwego nieposiadajacego tego gniota, zaloz swoj watek i wychwalaj pod niebiosa swoja "super inwestycje".