Przestan pisac bzdury, wszyscy juz wiedzą ze kondukt zalobny juz jest uformowany i zmierza w strone miejsca wiecznego spoczynku Złożenie nastapi juz wkrotce, wspolczuje tym co wierza w reinkarnacje
To zwyczajnie jest juz KONIEC a jutro moze byc jedna z ostatnich szans na odzyskanie chocby 3 -4 grosików za szt
No pewnie ze licze dlugi. Przejmujesz spółkę i chcesz dzialac to ... komornik czeka. Moze wziac od aktualnych miszczow zarzadzania albo od nowych. Jemu nie robi roznicy. Wracamy wiec do punktu wyjscia - po co ktos mialby sie na cel wystawiac
Prochy nieboszczki będą złożone - tak odczytuje watek @2018 i w pelni sie z nim zgadzam Wejście w akcje spółki to czysty surrealizm połączony z masochistycznym samobojstwem.
Nawet stówy bym nie zaryzykowal.
No to mnie też trochę zastanawia. Niby taka podaż a dziura aż do 0.12. Tam stoi 22k akcji wiec 2.5k zł. A później pusto. Gdyby poszło jakieś info to tu nawet nie ma czego kupić. Winda pod 1 zł do zrobienia. Ale info musiałoby dać wiarę ulicy w pozytywny scenariusz dla spółki
Znaczy sie kupiles juz tyle ile chciales. No to zaraz z Toba pojadą ze wtopiles w bankruta Wg mnie I3d bedzie jeszcze ostro grane. Ja, jakis rok temu obkupilem sie w pewien papier rzekomo bez perspektyw po kilkanascie groni. Po kilku miesiacach sprzedalem po 0,7x. Zostala mi resztowka akcji - aktualnie chodzi 1,4 - 1,5. Tu moze byc podobnie ale pewnosci nigdy nie ma. No risk, no fun.
Lepiej zwróćcie uwagę na AITON z New Connect. Spółka fundamentalnie super, cena bardzo atrakcyjna, kilka dni temu info o zakupach akcji członka Rady Nadzorczej. Wybicie wisi w powietrzu a akcji powyżej 90 groszy praktycznie nie ma w arkuszu :)