To zrobimy tak. Jeżeli bedzie 40 do konca stycznia to dostaniesz szczere gratulacje. Jak nie bedzie to mi przekażesz swoje akcje w formie darowizny. Pasuje? :)
Skandynawia podpisana..... Pozostałe rynki myślę, że wiosna- lato, oczywiście te na które czekamy z Salmexem. Wyniki za 2017 będą jak za 2016. Wyniki za 2018 będą może o 10-15 % lepsze niż za 2017. S-Ketamina jedyną najbliższą nadzieją...... Jak dla mnie to na koniec 2018 będzie max 45PLN i na to się trzeba nastawić.
Mam pytanie: Czy ktoś z Was myśli o Getbacku albo ma akcje, bo to co się dzieje z ich kursem to naprawdę taniość a spółka ma dobre fundamenty i się rozwija a cena akcji wróciła do ceny z IPO.
Też myślałem o szybkim zarobku na Getbacku.ale intuicja podpowiada mi Dino Polska i 11 bit studio ? Dino rozwija się bardzo szybko i fundamentalnie .praktycznie nie ma tak wielkiego ryzyka póty dobra koniunktura na rynkach, a 11 bit mają nosa i profesjonalne podejście do tematu debiut gry przełożyli na zimę z uwagi na treść gierki/ China i USA - jednoczesny debiut daje dużo do myślenia.Szczególnie w USA ,kiedy zima mocno trzyma. Wracając do naszej perły to obstawiam II półrocze o wiele ciekawsze..................!
No właśnie u mnie słowo dywersyfikacja nie istnieje, mam 100% zapakowane w Celon. Już mnie nawet powoli nudzi śledzenie jednego kursu z jakimiś emocjami i wiadomości o 1 spółce.
2132 ze średnią 34,13 ...... do 3K jeszcze bardzo daleko ostatni miesiąc kupiłem za tylko 1200pln zaraz znowu kupię jak premia wjedzie..... ale kurcze powoli to teraz idzie:(((((
I do tego moja dziewczyna, która jest 2 lata tylko adwokatem mówi, że wygrała z Getbackiem 2 sprawy pozakładane przez nich o spłatę kredytów, które były przedawnione. W jednej z tych spraw napisała pismo o braku podstaw prawnych i zwrotów kosztów sądowych i obie te sprawy wygrała. To ja nie wiem na czym oni robią ta kasę. Chyba na tym, że co dziesiąty odpuści sobie adwokata i idzie na ugodę i zaczyna płacić za dług, który się przedawnił i to duże kwoty....
pozdrawiam
I kupuję jednak dziś Celinę, która ładnie idzie na 36 już prawie :)
Przesiadłem się na 11 bit studios przed premierą ........i jestem z tego powodu szczęśliwy. Mam nadzieję powrócić na celkę może jeszcze w tym roku,ale terminy przedsięwzięć podawane przez Maćka Wieczorka należy korygować co najmniej o 6-9 miesięcy. Celon Pharma to w perspektywie kilku lat uśpiony wulkan.....2017.....2018 ......i wreszcie 2019 chyba że szyki pokrzyżuje bessa,ale ta branża to idealna przechowalnia na ten okres.