30.12. 2017 minął rok od wykluczenia i teoretycznie od dzisiaj spółka może złożyć wniosek o powrót do notowań... Rozdział IV / § 12a / 5 ... A czy złoży?
Życzę wszystkim Akcjonariuszom Molmedica w nadchodzącym nowym roku2018 Wszystkiego Najlepszego oraz szybkiego powrotu do Notowań. Życzę także Wszystkiego Najlepszego w 2018 dla Zarządu i Rady nadzorczej Molmedica i żeby swoim działaniem doprowadzili do powrotu spółki do notowań.
Co Wy za głupoty wypisujcie... Łomianki Park dawno zostało wyprowadzone przez W. Skibę, tego samego co uwalił Colomedicę i sprzedane dalej do Oak Diamond, której prezesem jest szanowna Pani Zalewska. Obecnie poza długami Molmedica nie ma żadnego majątku...
Wszystkie te informacje są dostępne w KRS, wystarczy chwilę poszukać... na co Wy liczycie?
Czyli mieetek doszło do Ciebie, że wam wyprowadzili Łomianki. Tak sobie przypominam dyskusję na ten temat - gdy pytałem się o to czy macie świadomość, że Łomianki zostały wyprowadzone. Wtedy chyba było 7 groszy. Mam nadzieję, że kogoś zachęciłem wtedy do sprzedaży.....
Witam i pytam wysokiej klasy specjalistę.Czy można wyprowadzić majątek i ponownie go wprowadzić? Czy to nie był najtańszy sposób zdjęcia spółki z giełdy? Czemu Molmedica zwiększyła udziały w Promishold 100 % Czemu uratowano spółkę od upadłości likwidacyjnej ?
Jeśli giełdowa - to rób jej reklamę, tak jak ja przedstawiałem "uczciwość" ludzi z Molmedica. A jeśli niegiełdowa - to poszukaj - są różne potrale, i fora - i tam napisz coś o ludziach z Molmedica. Wbrew pozorom takie opinie gdy nie są rynsztokowe - dostawcy czytają. A od tych ludzi trzeba brać gotówkę....
a co to jest Copernicus, to wiem - niestety. Ale nie sądze, by były firmy współzarządzane przez ludzi z Copernicus i Molmedica - bo by było to dla nich dość niebezieczne
Liczymy na odrobinę honoru. Pan Walzt też niby na legalu nabył bo przecież nie jego wina, że inni nie dopełnili obowiązków, a teraz pod płaszczykiem "honoru" oddaje. Dosiego Roku dla wszystkich