• Parkiet - artykuł LIBET Autor: ~Budowlaniec [31.178.175.*]
    link 

nieźle to wygląda na przyszły rok
  • Re: Parkiet - artykuł LIBET Autor: ~Samsam [94.254.249.*]
    Artykuł z parkietu i Nowy Rok pomagają już 1,93 zł na kursie. Libet się rozpędza chyba!
  • Re: Parkiet - artykuł LIBET Autor: ~Edek [91.198.217.*]
    Normalne, że Polacy kupią więcej materiałów budowlanych. Tyle tylko, że nie będzie to kostka, która wyszła z mody i lata świetności ma już za sobą. Ludzie nie myślą już o brukowaniu sobie podwórek bo to zbytnio prowincją zalatuje, a samorządy wolą granit bo beton zwyczajnie się nie sprawdza - słynny przykład Piotrkowskiej w Łodzi. Także cały ten artykuł Parkietu to mrzonki są a Libet czeka zjazd po równi pochyłej. Tego już nic nie powstrzyma.
  • Re: Parkiet - artykuł LIBET Autor: ~Budowlaniec [95.108.37.*]
    Przebije dwa złote kurs trwale to wtedy wszyscy zaczną chwalić ten papier. Moja wycena skromna to koło 3 złotych chodzi jeśli dynamicznie poprawią wyniki
  • Re: Parkiet - artykuł LIBET Autor: ~123 [83.27.148.*]
    jak samorządom szybciej niż się wszystkim wydaje wyschnie źródełko darmowych pieniążków z Unii które można wydawaćbez opamiętania a będą musiały więcej łożyć na szkółki, szpitale itp. to szybko wrócą do betonu.... takiego szarego.....
    A ludzie niby czym wyłożą sobie te podwórka? Żwirem jak w UK? Sprawdza się szczególnie jak spadnie śnieg i trzeba odśńieżać, prawda? Można jeszcze asfaltować wsztystko....

No chyba, że wrócimy do błota, tak jak to zawsze bywało na polskiej wiosce.... W sumie to kierunek mamy obecnie słuszny, nie ma co.....
  • Re: Parkiet - artykuł LIBET Autor: ~blue [92.56.101.*]
    wreszcie sie ruszyło mam na mysli obroty . strasznie tu stabilnie .wiec jak ruszy to mam nadzieje ze dynamicznie .
  • Re: Parkiet - artykuł LIBET Autor: ~misiek [31.0.125.*]
    dajcie spokój z tą spółką, oni walczą o płynność finansową. bilans napięty, porównajcie aktywa krótkie do pasywów, tylko na krótkich mają aż 50mln kredytów oprocentowanych, to nie dostawcy!

do tego WNiP na prawie 50mln. spółka tak naprawdę walczy a nie zdobywa rynków, ich już nie stać na kolejne przejęcia konkurencji. biznes w który się nie inwestuje bo nie jest przyszłościowy, to tylko bruk!
  • Re: Parkiet - artykuł LIBET Autor: ~cdn29 [92.56.101.*]
    spolka nudna jak flaki z olejem, produkt prosty , zrozumiały dla wszystkich w koncu to tylko bruk . Mam nadzieje, że w końcu da zarobić - pieniądz lubi ciszę!
  • Re: Parkiet - artykuł LIBET Autor: ~Edek [91.198.217.*]
    Za rok te akcje będzie można kupić po 20 gr. o ile wcześniej nie wycofają ich z obrotu publicznego....
[x]
LIBET 0,41% 1,22 2026-04-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.