Grupa Indata jest najszybciej rozwijającą się grupą IT w Polsce. Ambicją Grupy Indata jest dalszy szybki rozwój oraz osiągnięcie jednej z czołowych pozycji na rynku IT. Cel ten będzie zrealizowany dzięki doskonaleniu działalności operacyjnej oraz akwizycji podmiotów z branży ICT. A rozwój krajowych firm informatycznych zapowiedział premier Morawiecki ... :-)) Wg mnie przyszły rok będzie należał do firm programistycznych - a Indata jest teraz w dołku ... Obecnie mamy cenę akcji niższą od szczytu prawie o 90% - kto teraz kupi za parę będzie odbierał profity ... To jest tylko moja skromna opinia - ale jak wiecie prawie zawsze mam racje ....
chodziku przejęcie katowic to zła informacja na teraz bo obniży zysk o 900 tysi ,obniżony zysk o połowe jak na razie pomniejszy dywidende . na dłuższą mete to dobre posunięcie jesli pozyskujemy fachowców i obniżamy koszty . mysle że jest to odpowiedż na konsolidowanie się rynku it patrz qumak , choć qumak tonie w długach i prędko z nich nie wyjdzie . mam pytanie bo świeży jestem czy skup skończony bo wyczytałem tylko 10% a miało być 20%. a może te wzrosty to był właśnie skup jak myslisz?.
Spadaj dziadu !!! Znam chodzika z forum JSW i mogę poświadczyć że to prawdziwy Chodzik Księżycowy - a ty Polonezie spadaj i nie przejmuj zasług Chodzika - na JSW zarobiłem ponad 500 % dzięki niemu ...
zanim kogoś obrazisz, spójrz na IP i zobacz kogo tak naprawdę czytałeś, a wzrost JSW nie doszedł do 25 zeta tylko do 100. Zobacz kto wykukał dno ! z dokładnością do 4 % od ponad 72 zeta !
chodzik księżycowy ten prawdziwy, a nie ten podszywany. Facet chodzi po całym forum i podszywa się pode mnie a ty nawet tego nie zauważyłeś. Jeszcze raz ci mówią. Gość o giełdzie wie tyle co moja babcia.....kumasz wreszcie ? Mam nadzieje, że masz w sobie na tyle honoru, że doczekam się przeprosin !
chodzik_ksiezycowy@wp.pl oto mój e-mail, jak napiszesz, to ci odpiszę, więc głupot nie gadaj. Niestety, ludziska nie sprawdzają a szkoda. Czekam na przeprosiny, możesz na e-maila.
Wystarczy sprawdzic sobie ip na JSW , potem na Qumaku , potem na Indata .... tam jest prawdziwy Chodzik .. polonez to jak to polonez slaba podruba wschodniej europy goniacej zachód :D
Siema Poldek Caro...., masz gust muzykancie, ja wole inne klimaty choć też klasyka... Ja się zastanawiam tylko jak to się stało że takiemu wirtuozowi jak Ty zaiwanili nicka. Byłoby nie było, czytasz Ty i ta chińska podróbka sygnały kupna, prawie dobrze, a nie na zasadzie gry na dwa uda. Swoim czasem napiszę na @, ale i tak pewnie będzie ignorancja. PS. Zdrowia Szczęścia i Słodyczy Czego Saint Clair Życzy!!!
Jakoś PBG stoi w miejscu (16 gr) od kilku m-cy po spadkach od twoich zaleceń kupna przy 30 gr. Dlaczego sami właściciele wywalali IND skoro to taki dobry interes????? Jedyne w co trafiłeś to JSW.
Nie piszcie głupot - ja dzięki rekomendacją Chodzika zarobiłem na JSW i Enerdze i myślę, że tutaj będzie również duży zarobek - może nawet większy niż na JSW