• Nowe info Autor: ~Romi [145.239.80.*]
    Dostaliśmy nowy raport link przeczytajcie i dajcie znać co myślicie.
  • Re: Nowe info Autor: ~Pet [83.29.95.*]
    Emisja po 5 zl a na rynku po 3 zl. Ciekawe
  • Re: Nowe info Autor: ~dex [37.47.131.*]
    Ja tam nie wiem, ale moim zdaniem te 106,425 akcji, które sprzedał Rafał Markiewicz, stoi po prawej stronie na sprzedaży i ma na celu blokowanie wzrostów i ewentualne wytrzepanie akcjonarriuszy z papiera. A, że nie za wiele tych akcjonariuszy do trzepania zostało, to i nikt nie sypie. Jakiś czas temu kurs był po 5 złotych i też nie za wielu było do kupowania, jak i do sprzedaży. Znaczy, gdy pojawiało się kupno, to natychmiastowo wzrosty były tłumione. Spółka stoi w miejscu, jest jakiś cel ku temu, nie wiem jaki. Teraz ten zjazd na 3 zlote był w moim mniemaniu zrobiony sztucznie, właśnie pod sprzedaż akcji prezesa, tu w każdej chwili batony ustawione po prawej stronie mogą zniknąć i w jedną sesję zrobimy na małych obrotach 5 złotych. Po prostu do tej ceny nie ma praktycznie akcji na prawdziwą sprzedaż, dlatego emisja 100,000 po 5 złotych zupelnie mnie nie dziwi. Ktos chce pewnie wejść po tej cenie, prawdopodobnie dobiera ten, który wziął od Markiewicza po 3,20. Uśredni w górę i będzie miał średnią po 4,10, mniej więcej. Ciekawe jaki ma dalszy plan na te akcje, może będzie w końcu konkretny wzrost, bo ruchy na to co się działo tu przez ostatnie dwa lata, naprawdę dziwne i dające sporo do myślenia.
  • Re: Nowe info Autor: ~Grand [194.126.238.*]
    dex
    wiekszych bredni to nie dało się wymyslić ??

tak tak prawdopodobnie dobera ten co kupil zeby uśrednić do ok 4 zl'
    i tak dobiera codziennie, że nie ma żadnych transakcji albo raptem 10 czy 100 akcji
    noz kurde co wy palicie, tego sie czytac nie da, marzyciele he, he
[x]
PARCELTEC -1,39% 0,56 2022-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.