• Do voodza Autor: ~axaa [87.207.157.*]
    Duże spadki na Echu/Voodzu! Jeśli jeszcze tutaj zaglądasz powiedz coś w tym temacie

• Re: Do voodza Autor: ~dami [46.134.93.*]
    Voodz zamknął pusty garaż i poszedł po nowe auto.
  • Re: Do voodza Autor: ~dami [46.134.93.*]
    Axaa ,zdradź dla celów szkoleniowych, czy dźwigasz jeszcze na sobie jakiś znaczący ładunek tej spółki,poza sentymentalnym oczywiście?
    Kris siedzi na CD /Kris było brać jak niedawno stał 90 zeta/,a Ty Axaa ,gdzie akt. żubrujesz--jeśli to nie sekret?
    A może Voodz puści farbę, jak wróci od dealera?
  • Re: Do voodza Autor: ~axaa [87.207.157.*]
    Dnia 2017-12-27 o godz. 15:39 ~dami napisał(a):
    > Axaa ,zdradź dla celów szkoleniowych, czy dźwigasz jeszcze na sobie jakiś znaczący ładunek tej spółki,poza sentymentalnym oczywiście?
    > > Kris siedzi na CD /Kris było brać jak niedawno stał 90 zeta/,a Ty Axaa ,gdzie akt. żubrujesz--jeśli to nie sekret?
    > > A może Voodz puści farbę, jak wróci od dealera?

Sentyment pozostał bo to były cudowne dwa lata na ECHU/Obecnie ostrożnie bywam na Getbacku i na spadkach na Echu:))A TY?
  • Re: Do voodza Autor: ~kris [83.9.74.*]
    ja tu z Wami ponad rok spedzilem ..sentyment pozostal..mile wspominam ten czas fajnie nam sie gadalo.

Na CD mam nadzieje ze niebawem na zero bede...gdybym gbk nie oposcil w pore -25% teraz bym mial .

Co do Echo...wsparcie teraz jest na 3.96 i uparcie kurs tam zmierza.

Opisze teraz co ja bym zrobil majac strate na Echo /prosze sie nie sugerowac tym,zaznaczam ze to tylko moja wizja/

-sprzedaje z rana na podbitce i mam do wyboru KGHM CD CCC/ ccc moze sie troche cofnac / CD kupilbym ok 12stej bo z rana

mocna podbitka zawsze jest.

pozdro to all!
  • Re: Do voodza Autor: ~dami [5.184.246.*]
    Zaglądam na Ursusa, od jutra liczę na górę bo dziś ostatni raz sprzedawali na obniżenie podatku.Co do echa Axaa możesz mieć rację, na gpre było wezwanie ,może i tu być tyle,że raczej na niższej wysokości.Jak spojrzeć do tyłu, różne podatki wprowadzali a później nic dlatego echo może się obronić a wtedy??
    Pozdro.
  • Re: Do voodza Autor: ~voodz [89.64.34.*]
    napisałem długi post, ale jakiś błąd i się nie zapisał, więc teraz będzie w skrócie:
    echo:
    odłożenie w czasie sprzedaży biurowców może obniżyć zysk za 4q,
    w kolejnych kwartałach zmaleje dynamika przekazań mieszkań
    w 2018 kolejne emisje obligacji,
    zwiększenie FF (po kursie 4,6) raczej nie spełniło marzeń większości z nas.
    ostatnia podbitka, a po niej zjazd około 10% też troche ograniczają zaufanie dzięki tej aferze... i rezygnacja ze stanowisk w echo gpre itp.
    dla mnie jeżeli nie będzie jakiegoś info o spektakularnych zakupach ziemi, lub dywidendzie to raczej po patrze z boku, w przypadku natomiast dywidendy, konieczne będzie raczej wyjście przed jej wypłatą na podbitce na wyższych obrotach,

w kwestii kto gdzie siedzi...
    ostatnie informacje mogą być ciekawe dla kghm, ale nie śledzę tej firmy, więc nie wiem za dużo...CD Projekt, po dużej przecenie może być ciekawy jak ktoś zna trochę branżę i chcę zdywersyfikować portfel, dla mnie ciekawe są natomiast lotos i pkn orlen (miały niedawno trochę obniżki), a końcówka roku wygląda dla nich dobrze, jak i cały przyszły rok się zapowiada ciekawie, ale nie jest to miejsce, aby się za bardzo zagłębiać..
    Spólka raportuje o rekordowej sprzedaży(przekazanie) mieszkań za 2017r/A więc zysk za 2017 może być niezły
  • Re: Do voodza Autor: ~dami [5.184.226.*]
    Tak jest,ale ja uważam mimo to,że lisa chce to sprzedać tak jak to zrobił Soł.z nimi i koniec.
    Dnia 2017-12-28 o godz. 13:02 ~dami napisał(a):
    > Tak jest,ale ja uważam mimo to,że lisa chce to sprzedać tak jak to zrobił Soł.z nimi i koniec.

Yes! Przydał by się stabilny inwestor w ECHU/Proponuję spółkę i ogłaszamy wezwanie!:)))
  • Re: Do voodza Autor: ~Wroorki [176.98.119.*]
    Tylko Dino ma przyszłosc , no
    I Echo tez
[x]
ECHO 1,45% 4,90 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.