Spadek mogą zrobić sami sobie ale jak widać nikt już nie oddaje i po tej cenie nie oda. A jeżeli kurs nie chce spadać to wkoncu zacznie rosnąć. A jak tu ruszy to już będzie za późno na branie po 3 gr i zarabianie. Pewien portal wycenia akcje na 13gr więc zasięg wzrostu jest spory. Każdy ma swoj rozum także powodzenia w podejmowaniu właściwych decyzji i zarabianiu.
Niczym się nie sugeruje, bo tu ślepy by zauważyły że jest to sztuczne zanizenie nie mające nic wspólnego z wartością spółki. Każdy chce zarobić ale nie bądź głupi nikt Ci już nie odda tak tanio.
Dnia 2017-12-27 o godz. 09:37 ~Bonus napisał(a): > Mam nadzieję, że nikt wam nie uwierzy w to naganianie na spadek. Jesteście jak wilki w owczej skórze. >
To są ludzie, którzy sprzedali by cie za 10 zł. W życiu im sie nie powiodło i z zawiści chcieli by, żeby innym też się nie udało. Pozostało im tylko forum. Takie typowe Polaczki.
Dnia 2017-12-27 o godz. 10:46 andrzejgm599 napisał(a): > Spółka istnieje i produkuje ,a czemu taki spadek. No nie wiadomo.Ja wierze we wzrosty.. > http://www.presto-kominy.pl/
Wytrzymaj i nie zaśmiecaj forum zapytaj w spółce masz telefon to dzwoń !!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Ja bardziej skłania się ku temu , ze to bankrut . Jak biegły sprawdzi raport roczny to pogadamy. To info o scaleniu wywołało odwrotny skutek - czyli spadki , jak scalą znowu spadki , ale jeszcze będzie komu upchać
Spółka ma kwit w biurze patentowym na produkt z którego każdy będzie chciał mieć dom jeśli otrzyma patent i wejdzie z nim dobrze na rynek to tu będą wzrosty i to niemałe. A nawet jak nie pójdzie mocno do góry to firma będzie zarabiać i płacić dywidendy.
tak jest na runku lecz z porothermu jak w linku co podałeś a oni chcą to zrobić z keramzytu materiał dużo tańszy firma produkuje pustaki tego typu do kominów więc nie musi dużo zainwestować aby produkować bloczki do budowy domów daje do myśłenia