Ladnie sypia. Czas zbierac. Miesiac ani mignie. Do tego wyniki IV kw z zyskiem -wplyw dotacji. Dzieki za tanie akcje. Jednak to prawda ze na NC liczy sie tylko kolor zielony lub czerwony... jak zielen to bara..ny kupuja. Jak czerwien to stado sprzedaje na wyscigi kto pierwszy :) wesolych zycze!!!!
Dnia 2017-12-21 o godz. 15:15 ~Ania napisał(a): > xxxx czy wer bo w nikach się pogubiłam
Wer tu juz nie pisze,ten co podszywa sie to złodziej tożsamości,Wer uznał że nie ma sensu zabierac głosu na tak dennym forum z cała kupą mądralińskich.Ja też znikam na dłuższy czas nie będę sie wdawał w głupie,denne dyskusje....mam akcje i czekam,mam czas i cierpliwość...a wy dalej sie prujcie....dla wielu z was nie skałdam życzeń po prostu nie jesteście nic warci.....pieniądze zrobiły z was zwykłe hieny..Ale kiedyś was los pokaże....bracia samarytanie....żegnam....Bye!!!!!!!!!!
Nie pisz kpina bo Cię prezes poda do odpowiednich organów że godzisz w dobre imię spółki.Podbiją trochę to wychodzę z tej "perły" nawet z na lekkim minusie.Nie warto ru siedzieć i czekać.
Kupujecie tą ścieme że mają 80-85% synchronizacji urzadzeń? Przecież poprzednio potrzebowali miesiąca na dopasowanie a teraz potrzebuja już 2 miesiące z niby 80% synchronizacji. Pół roku temu planowali pokaz i nagle sie okazuje że co rusz cos nie pasuje, przecież to jest kpina.