• jolero klepkowski whats up? Autor: ~shaq [188.244.236.*]
    link 
    du ju undestajend polisz langlydz ? łer is jor child's? majbi ju ar guy ;d? po masie widac lapczywy na hajs;d tnij biedakow na blogu tnij oj tnij ;d aleja od jutra up...a moze mamy jeszcze chetnego skoczka? ;d

ahhh ten usmiech sponiewiera ;d
  • Re: jolero klepkowski whats up? Autor: ~dani [91.216.213.*]
    W sensie, że kruchy? Taki mało kruchy. Wieprzu, co ty całe życie tej biednej dziewczynie z talerza podbierałeś? Nie wstyd ci? :D Daj znać czy to Ty, bo mnie to zszokowało :D chrum chrum chrum :D
  • Re: jolero klepkowski whats up? Autor: ~bolek [37.47.7.*]
    Dnia 2017-12-21 o godz. 07:26 ~dani napisał(a):
    > W sensie, że kruchy? Taki mało kruchy. Wieprzu, co ty całe życie tej biednej dziewczynie z talerza podbierałeś? Nie wstyd ci? :D Daj znać czy to Ty, bo mnie to zszokowało :D chrum chrum chrum :D

a ty jeszcze u psychiatry nie byles dani,i nie pisz ze ja adam bo ja bolek latasz po spolkach i piszesz bzdety a twoja aleja kisnie:)))
    Chrum chrum czyli tak, dziękuje za odpowiedź ;) Tak nie ty, jak i pablo i klakier... jesteś żenujący poważnie. Myślisz, że tak zdobywa się zainteresowanie ludzi? Robieniem sztucznego tłumu? Właśnie dlatego twój blog to dno, wszędzie wytykają ci błędy i szukanie sensacji. Te "bzdety" popieram faktami i argumentami. A ty...? Bajkopisarz, mitoman, oszust- nie raz to udowodniłem. Jak tam stoppoint? Gdzie te 40gr? gdzie te 50gr? Gdzie ten produkt od kosmitów? Czemu nie opiszesz stoppointa? No przestań, nie czytałeś ich strony? http://stoppoint.pl/zarzad/

PS Adaś wyświetlenia będziesz miał na blogu, ej pomyśl. "klientów" Ci podsyłam! :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.7.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dokładniej rzecz biorąc biorę cie za : kruchy vel klakier vel pablo vel bolek vel Andersen(to akurat ode mnie)

Ja chory? Na jakiej podstawie to stwierdzasz? :D ja ci kłamstwa wskazałem palcem, to że wieprz jesteś i kto wie kim jeszcze to już inna sprawa, ale też jest czarno na białym :D a ja brałem kghm po 2zł a sprzedałem po 250zł...proszę cie mitoman skończ i wstydu sobie oszczędź, na wstępie się spalasz... :)

• Re: jolero klepkowski whats up? Autor: ~bolek [37.47.7.*]
    Dnia 2017-12-21 o godz. 08:06 ~dani napisał(a):
    > Dokładniej rzecz biorąc biorę cie za : kruchy vel klakier vel pablo vel bolek vel Andersen(to akurat ode mnie)
    >
    > Ja chory? Na jakiej podstawie to stwierdzasz? :D ja ci kłamstwa wskazałem palcem, to że wieprz jesteś i kto wie kim jeszcze to już inna sprawa, ale też jest czarno na białym :D a ja brałem kghm po 2zł a sprzedałem po 250zł...proszę cie mitoman skończ i wstydu sobie oszczędź, na wstępie się spalasz... :)
    >

po pierwsze kghm nigdy nie byl 2zl jestes jakims psychicznie niezrownowazonym czlowiekiem klepiesz i latasz po spolkach tam gdzie adam wkleja analizy ja nie jestem adam tylko bolek nie dociera to do ciebie ja nienarzekam na stoppoint i bardzo mi sie podobaja analizy adama wiec ty nie musisz klepac na tym blogu adama idz na bloog prezesa tam cie poklepuja po pleckach a adam cie skrytykowal i wyrazil swoja opinie o spolce aleja ze nie kupi i tyle tematu
  • Re: jolero klepkowski whats up? Autor: ~dani [94.254.153.*]
    ty nie zauważasz nawet prostej ironii XD Jakie Ty masz IQ mistrzu XD ? Często mówisz o sobie w 3 osobie? Chyba, że faktycznie masz rozdwojenie jaźni? Badałeś się pod tym kątem?
    Mi się nie podobają, bo budowane są na kłamstwach, szkalowaniu, manipulacji faktami. Poza tym nie wnoszą nic ciekawego, odkrywczego. Dlatego właśnie bolku vel adamie vel klakier vel pablo zamykacie bloga :)
    Będę mówił do was w liczbie mnogiej, bo jeśli to choroba tak będzie najlepiej. Otóż skrytykowaliście na podstawie kłamstw w tym problem. Nie odpowiadacie na argumenty.
    Skoro nie zrozumiałeś. Teraz to widzę, jak nawet ironia do Ciebie nie trafia. Blog prezesa był przykładem w jaki sposób powinieneś to robić. Nie korzystam z blogów, choć z nudów raz na 3 miesiące wejdę. W twoim wypadku częściej, ale to po prostu kwestia waszej osobowości.

• Re: jolero klepkowski whats up? Autor: ~dani [94.254.153.*]
    Zapomniałem jeszcze, vel nodrog :D dużo ciała to i dużo osobowości się pomieści :D Jaką ty masz słabą psychikę. Dajesz rade inwestować z takimi zaburzeniami? :D Nie ja sobie wymyśliłem rodzinę, dziecko.. psa kota czy oburzam się przy pytaniu o orientacje....? :D
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.