Już lepiej stracić pozostałe 30% niż dać się podpuścić na sprzedaż w takim miejscu. Kolega obniżył kurs, teraz spółka robi skup akcji i kupuje na maxa, po to by udział pozostałych akcjonariuszy się powiększył znacząco...
I masz rację ja też trzymam od 80gr czyli od 8zl. Istotnym faktem jest że właściciele proximusa muszą kiedyś odzyskać swoją kasę która będzie przekazana w akcjach, także kurs wróci jeszcze powyżej 10 zł. Ja zastanawiam się nad dokupienie jak jeszcze będzie spadać, poza tym chcę dokupić Polnord, Ekoexport i Unified.
Dramatem jest że do takiej straty doprowadziłeś. A pocieszanie się że to zagrywki grubego itp itd to czysta psychologia. Usprawiedliwianie porażki. Ot co. Przyjmij strate na klatę bo i tak tego już nie odrobisz. Nie na tej pseudo spółce
Zakup akcji własnych będzie realizowany nie dłużej niż do dnia 31 lipca 2021 roku lub do czasu wyczerpania się kwoty przeznaczonej na ten cel, tj. 5.000.000,00 zł.
przy takiej stracie nie dziwię ci się. Mnie tu z zainwestowanych 30 tys pln zostało 6 tys. pln i szczerze powiedziawszy wisi mi to, co tu się dalej z tym zadzieje i nie sprzedam aż nie zobaczę wniosku o upadłość. Mogę to kisić i 5 lat :)
na GPW trzeba mieć jaja i generalnie mocno na chłodno podchodzić do tego co się z kursem dzieje. Obecna kapitalizacja to 9 mln zł a zysk netto po 3 kwartałach ponad 2 mln. To jest śmiech na sali i jedyne co tu zrobię (a wiem, że bat podszywacz to czyta) to tylko dokupię wiecej jak spadnie do 1 zł. Pozdrawiam bacik :)
To pogratulować tumiwisizmu. Nic bez przyczyny sobie od tak nie spada. Ustawki i inne pierdoły które niektórzy tu wyznają to jest porażka Jakby to była specjalna akcja uwalania to możecie mi wierzyć spółeczka zaraz była by skupowana przez innego dużego gracza. Ale że żadna to okazja nie jest to macie co widzicie. PIEKŁO I OTCHŁAŃ.
Oj tam oj tam. Jedną mam za jednego posta więc produkuje ile moge. Żreć coś trzeba. W sumie jak tak patrzeć to IDT kosztuje jak taka kajzerka. Także cena przyzwoita i dla każdego Polaka. Jupi !!!