• Pytanie Autor: ~tobi [78.88.193.*]
    Mam pytanie.czy oglaszajac przymusowy wykup akcji(ktory moze a nie musi byc) ostatnia wycena na poziomie 4,93 jest wtedy przy przymusowym wykupie aktualna??/ czy moze zarzad powezmie jakas uchwałe i bierze sie wtedy srednia z 3 m cy od daty ogloszenia wykupu?czy de facto napewno ponizej 4.93
  • Re: Pytanie Autor: ~BICO [185.69.0.*]
    Średnia z 3 miesięcy ...ALE nie mniejsza od ostatniego wezwania czyli w tym przypadku 4,93. Może być więcej ale patrząc jak się ten skup odbył nie liczył bym na to. No może kilka groszy
  • Re: Pytanie Autor: ~fff [91.208.72.*]
    i nie obawiaj się, akcji ci nie zostawi choć szkoda bo ja bym chętnie sobie zatrzymał i zostawił dzieciom w spadku
  • Re: Pytanie Autor: ~fff [194.242.62.*]
    a ja mam pytanie jaka jest prowizja ze sprzedaży akcji w wezwaniu? taka jaka obowiązuje do konta maklerskiego? Bo przy sprzedaży w wezwaniu była prowizja + opłata za zgłoszenie telefoniczne ( inny bank niż te które były wyznaczone do przeprowadzenia operacji) do wezwania.
    I ile się czeka od ogłoszenia przymusowego wykupu do wpłynięcia kasy na konto w DM?
  • Re: Pytanie Autor: ~BICO [185.69.0.*]
    Przymusowy wykup nic Cie nie będzie kosztował. A kiedy....Jeszcze go nie ogłosili hehe
[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.