Na wdx przez lata byłem jako jeden z nielicznych. Nikt z was nie chciał mimo ze zapraszałem. trole tak mają. A co tu krzywdy nie ma. Czemu mają podciągać jest ok. kogo parzy niech odda.
Wychodzi na to ze cox zacheca do typowania jaki będzie kurs 27. A ze że wszyscy piszą co innego znaczy że nie wiedzą i nie mają o tym pojęcia ale tak już jest z owcami -one po prostu mają akcje i czekają bo na byc dobrze bo i po za tym Każdy Polak musi mieć Ursus- kto nie ma nie jest Polakiem
No właśnie jeden rozkminił że przedmiotem wątku jest wytypowanie kursu. To nic nie kosztuje poza czasem., ale widać że kurs jest dołowany po trochu. Niedawno było info o autobusach do Szczecinka, prędzej info o autobusach do ZG, portfel pełne zamówień na 2018rok a kurs po 3.93zł
Jak widać, pomyliłem się minimalnie, o 2 grosze. Jakaś nagroda? Bo chyba byłem najbliżej. Może chociaż jakaś rakieta wklejona, albo prorocza wizja typu "jutro 8 zeta" :)
To rakieta kontynentalna URS podobna do rakiet ciemnego Pana z Korei PN. jedne i drugie lecą w górę. Mam nadzieje że od dziś będzie odbijało UP UP UP UP