• re:gordon Autor: ~bolek [37.47.9.*]
    jak tam twoj minox kupiony po 33gr taki znawca jestes na forum i swoim blogu a dales sie zlapac w bankruta minox po 33gr:)))hehe
  • re:gordon Autor: ~dani [91.216.213.*]
    Taki znawca jesteś ze stoppointa, a teraz bez zwały nie wyjdziesz, brak chętnych na kupno śmiecia :D oj będzie się tam osuwał kurs tak jak pisałem :D skazani jesteście na grosiki razem z następnymi emisjami :D a co do minoxa obserwuj obserwuje już bliżej niż dalej :D

PS Kolejna trafna Twoja analiza....... Minox i bankrut hahahahha
  • re:gordon Autor: ~Gordon [178.43.32.*]
    Dani napisałeś prawie wszystko, ale dodam jeszcze pytania do specjalistów, którzy tu przybyli ze stoppoint. Zapewne zaboalała was prawda pisana o waszej spółce, dlatego teraz taki jest wasz płacz na forum alei. Napiszecie może dlaczego nie było prezentacji super innowacyjnego urządzenia? zadawałem wam te pytanie wielokrotnie i zero odzewu. Dalej skąd wezmą kase na rozwój ? oglądałem wywiad z panem prezesem i tam nieśmiało nie wykluczył emisji, to ile już będzie tych akcji ? :)

PS. o moje inwestycje się nie bój, nie stracę... a właśnie jak już swoim stylem rozdajecie tylko zarzuty to napisz dlaczego niby minox jest bankrutem ? przez obligacje spółki zależnej ?
  • re:gordon Autor: ~bolek [37.47.9.*]
    Dnia 2017-12-19 o godz. 20:25 ~dani napisał(a):
    > Taki znawca jesteś ze stoppointa, a teraz bez zwały nie wyjdziesz, brak chętnych na kupno śmiecia :D oj będzie się tam osuwał kurs tak jak pisałem :D skazani jesteście na grosiki razem z następnymi emisjami :D a co do minoxa obserwuj obserwuje już bliżej niż dalej :D
    >
    > PS Kolejna trafna Twoja analiza....... Minox i bankrut hahahahha

kolego ja stoppoint to kupilem po 8-10gr duza czesc oddalem na 34-6 teraz powoli odkupuje,a minox to co jak nie bankrut ktory nie splaca obligacji tylko wyciulal na odsetki a w lutym juz nie bedzie go stac wykupic
  • re:gordon Autor: ~Gordon [178.43.32.*]
    Po pierwsze nie kolego bo tych sobie starannie dobieram, a tobie do tego bardzo daleko. Po drugie pisz prawdę, a nie pół prawdę. Obligacji nie spłaciła spółka zależna od minoxa, nie sam minox, do tego przeanalizuj ich zadłużenie i to co mają,a później pisz...
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.