• lukas vel dani w sprawie alei Autor: adamkruchy [94.254.137.*]
    lukas vel dani pamiętasz, że za kilkanaście dni kończy się lock-up na 1.000.000 akcji Alei??????

https://zarabianienaforexgieldaobligacje.blogspot.com/2017/12/dani-vel-lukas-w-sprawie.html
  • Re: lukas vel dani w sprawie alei Autor: ~dani [91.216.213.*]
    a mówiłem, że oderwany od rzeczywistości :D odpisać dalej nie potrafisz:D

Nie rezygnuj :D dobiorę się jeszcze do pozostałych Twoich pseudoartykułów jak tylko znajdę czas :D A miałeś rezygnować, bo nikt normalny tego nie czyta, jesteś słaby. Takiej parodii to jeszcze w życiu nie widziałem….a w dalszym ciągu czekam na:
    -Jaki odsetek negatywnych opinii stanowią miesięczne paragony, dla uproszczenia przyjmijmy 1000-Proszę o przeliczenie tych setek opinii. Kilkadziesiąt tak, ale setek? Proszę o przedstawienie.
    Nie wiem czemu się nie wkleiło, łap niżej:
    https://imgur.com/7bkBCbG
    Tak jak pisałem poszperaj parę msc na forum banka wstecz znajdziesz aktualny screen z około 1000paragonów, chcesz być rzetelny dziennikarz to dawaj. Wstawiał Viktor.
    Spółka odstąpiła od programu ceneo i innych w stylu słucham klienta. Zakładam, że to po prostu kosztuje nie tylko korzystanie, ale i opinie które o zgrozo możesz i musisz kupić. Powinieneś takie rzeczy wiedzieć opisując spółkę Viktor pisał, że nie biorą w tym udziału. Dużo jego postów nie ma, nie napracowałbyś się za wiele.
    Mają swój sklep, który funkcjonuje przynosi zysk, więc po co mają płacić haracz dla allegro?
    -Czemu używasz terminu informacja poufna, nie znając podstawowych kryterium takich informacji?
    -Czemu skłamałeś z historią o mechaniku?
    -W jaki sposób określasz super wyniki? Co składa się na te super wyniki? Część detaliczna czy część hurtowa? Na którą część są negatywne opinie?

- gdzie napisałem, że emisja powiązana jest z Kazachstanem??? Pokaż konkretnie!
    - piszę spółce Windalor, która według offshore4for... wskazana jest jako podmiot związany z Rosją, z kolei firma Windalor pojaia się w raporcie Aleisamochodwej jako podmiot obejmujący 1,2 mln akcji tu masz:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ALEJASAMOCHODOWA-PL-Dojscie-do-skutku-emisji-akcji-serii-E1-7544891.html
    Z Kazchami to była ironia. Miło, że zauważyłeś. Wracając do tematu, możesz to przetłumaczyć? Średnio rozumiem cyrylice w przeciwieństwie do Ciebie. To, że coś wyskakuje wiem tylko od Ciebie, a Twoje zdanie jest dla mnie niewiarygodne co pokazała mi już historia z mechanikiem czy inne Twoje zagrywki.

„- co do zatrudnienia, wybacz, ale u Nas w Polsce właśnie chcemy zmienić smieciowe umowy na te, które pozwolą zapracować na emeryturę, urlop, ubezpieczenie społęczne”
    Chcemy zmienić? Czemu wypowiadasz się za mnie? Ja nic nie chcę, a wpływ Państwa w ten sektor to dla mnie przestępstwo. W dalszym ciągu nie rozumiem tego oskarżenia w stosunku do spółki. Masz jakieś informacje, że ktoś pod przymusem podpisywał te umowy? Na emeryturę, ubezpieczenia możesz sam odprowadzać składki. Doczytaj, proszę Cię bo jesteś ignorant. Urlop to naciągany temat.

„- na szczęście będzie to ulegało zmianą, wkrótce wpłynie to i na wyniki, wiesz ile będzie trzeba płacić wkrótce za godzinkę?”
    Na nieszczęście. Jednak widzę, że z kwestią polityki czy rynku to wiesz tyle i Ci TVP na zmianę z TVN naśpiewa. Nie wiem nie pracuje na żadną z umów, więc temat przechodzi obok mnie.

- i co się czepiasz mojej orientacji??? Przeszkadza ci zwykła, polska rodzina z dziećmi???
    Ja jestem tolerancyjny  dla mnie możesz mieć psa, kota rybki czy niedźwiedzia w pokoju Nie interesuje mnie co i z kim robisz w wolnych chwilach 

„Co do członków Rady Nadzorczej to piszesz jakieś bzdury. Gdzie ich oceniam. Poczytaj najpierw zanim będziesz pisał. Szczególnie...”
    A przepraszam co ma oznaczać „jak dla mnie za dużo nazwisk rosyjskojęzycznych”
    Czyli jesteś rusofobem?
    „jak dla mnie w tej spółce jest pomieszanie z poplątaniem, z jednej strony właściciel, obok aktorka, opozycjonista, „
    To jak określisz te zdanie? Dla mnie to jest ocena kompetencji. Krytyczna i lekceważąca.
    -Wcześniej setek, potem dużo, wiele a teraz full? Standard. Kłamca, manipulant, ignorant.. i ostatnie listek chytrusek :D
    -A co mnie interesuje 1 klient z 1000? Czy ilu ich tam jest? Wszystkich nie idzie zadowolić, zapytałem o odsetek i co :D? Przerasta Cie kalkualtor ? :D
    Tak długo jak notują wzrosty... dla mnie mogą i mieć otwarte i raz na miesiąc :D
    -Po raz kolejny kompromitacja :D A z jakiego powodu mają być tam życiorysy :D? Orientujesz się kiedy muszą być podane, w jakim czasie? Kompromitacja :D!
    -Spółka z detalu przeszła na hurt międzynarodowy, UWAGA SPECJALISTA BLOGER BĘDZIE ICH POUCZAŁ!!!! hahahhaha przechodzisz samego siebie :D
    -Relacje inwestorskie na połowie spółek są zapomniane :D Aleja ma poślizgi, ale realizuje plany.. A stoppoint :D? Przypomnieć Ci daty klczuwoego produktu?:D
    -Dobrze, że unikasz bardzo dobrze. Ja od momentu alertu jestem prawie 100% do przodu :D Masakra, bicie Ciebie to jak bicie dziecka :D w sumie masz to w opisie :D
    -UWAGA BLOGER ZNOWU W AKCJI. Przecież Inna mogła dalej sypać, lock up nie był na całość akcji jakie posiadała :D MISTRZ!

Ty dosłownie nie wiesz nic, same brednie wysysane z palca :D I co najlepsze myślisz, że te argumenty coś znaczą, myślisz że jak nie odpowiesz na coś to tego nie ma :D
    PS niejedna osoba potwierdziłaby tu że lukas i ja to nie ta sama osoba jak ty i bolek czy blogster :D Ośmieszasz się serioo :D
    Kruchy nie usuwaj postów z Twojego śmiesznego bloga, bo zacznę robić screeny i bardziej się ośmieszysz :D Bardziej niż "poprawianiem" rekomendacji Trigona XD
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.216.213.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.216.213.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.235.*]
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać