Próbują rozbujać dziada ale ja nic nie kupię. Mam i czekam żeby oddać po 0,70. Padaka najgorsza jaką mam zaliczoną. Ciągnąć nieudaczniki. Tylko jeśli mogę podpowiedzieć to mniejszymi ilościami bo na prowizję szkoda. Jacku już inne czasy obroty na gównie nie mają znaczenia.
w ciągu dwóch tygodni na giełdzie przewalili 5% akcji + 34% w pakietowkach - jakieś przejęcie przez większego gracza na horyzoncie ??? przez 8 lat lat takich obrotów nie było co teraz za PiS ;-)
Po coś to kiedyś kupiłem. Pisałem że od 2020 roku duże zmiany w recyklingu aby dostosować Polskę do UE Może już ktoś postanowił dołaczyć teraz. Swoje pewnie w 2020 dostanę ale papier i zarząd do bani. Każdy sam musi decydować. Ja nie kupuję i nie sprzedam. Możecie se rzezbić w gównie mnie nie rusza.
Jacku patrzylismy z przymrużeniem oka ale teraz wszytko wywlecze.y na pierwszym walnym. Uważaj tez na JPK bo teraz nie będzie tak łatwo Urzędu oszukać. Zostaną tylko Ci co umieją pracować
Dnia 2018-01-17 o godz. 18:46 ~MK napisał(a): > Jacku patrzylismy z przymrużeniem oka ale teraz wszytko wywlecze.y na pierwszym walnym. Uważaj tez na JPK bo teraz nie będzie tak łatwo Urzędu oszukać. Zostaną tylko Ci co umieją pracować
Ja wiem do wzrostów ale Kto teraz to kupi jak większość wygolaszona. Kiedy walne bo już teraz to przyjadę prezesowi w oczy zajrzeć. będę pytał o wszytko u Notariusza i rządał dokumentów szczególnie tych nie słusznie zaliczonych w koszta Spółki.
Nie dam rady może na następne teraz nie bo jestem za bardzo wsciekły na zarząd i jeszcze mnie wsadzą za złe zachowanie. Tak po ludzku po wejściu strzele w zęby wodza za te krzywdy i złodziejstwo bez opamiętania.