• Upadłość? Autor: ~Wlasniesiezastanawia [37.47.19.*]
    Nurtuje mnie jedno, rozmawiałem z syndykiem Świtalskim o zaległych wyagrodzeniach. Od 18 października płacą, natomiast za wcześniejszy okres wystąpili do funduszu gwarancyjnego o zaległe wypłaty. Czy to oznacza, że mimo sanacji nie mają tyle wpływów by zapłacić? A może po prostu się zwijają? Może ktoś wie coś więcej na ten temat?
  • Re: Upadłość? Autor: ~były_cubowiec [193.41.231.*]
    Podobno można środki z tego funduszu traktować również jako cos w rodzaju pożyczki, tzn. dziś fundusz wypłaci zaległe pensje, a w przyszłości firma odda te środki do funduszu.

Nie wiem ile w tym prawdy....
  • będzie grubo !! formacja spodka !! możliwe 91 gr !!! Autor: ~robert [83.7.171.*]
    tak ja wiem coś więcej na ten temat !!!!!! przestań sobie zmyślać bajeczki naganiaczu na spadki który przegapiłeś dołek !!!!
  • Re: Upadłość? Autor: ~a_skąd [78.133.207.*]
    A skąd mają mieć? Przecież nie ma kim robić, to nie ma wpływów, a z pustego i Salomon nie naleje.
    W sumie to trzeba się cieszyć że jest na bieżące wypłaty
  • Re: Upadłość? Autor: ~Czesio [80.53.129.*]
  • Re: Upadłość? Autor: ~Rysio [37.47.48.*]
    Sami programiści nic nie zrobią. Miesięcznie jeden wysokiej klasy zespół to ponad 100k PLN. 4 programistów - 60-70k, 2 testerów 15-20k, Architekt, Analityk Scrum Master, Product Owner - 80-90k. To są koszty wykwalifikowanej kadry IT na poziomie regular/senior. Mając 6-7 zespołów miesięcznie trzeba na nich wyłożyć 1kk PLN.
[x]
CUBEITG 0,33% 0,20 2019-05-06 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.