• Napisałem list do spółki Autor: ~inwestor [188.146.40.*]
    Właśnie czekam na odpowiedź, w którym mieliby potwierdzić wszystko co powiedzieli przez telefon, czyli wszystko w porządku i nie ma podstaw do paniki.
  • Re: Napisałem list do spółki Autor: ~Pre [37.47.239.*]
    Napisz lepiej do zarządu giełdy, żeby zawiesili transakcje
  • Re: Napisałem list do spółki Autor: ~basia_siwek [37.47.1.*]
    Też tak myślę trzeba zgłosić do KNF zawieszenie notowań do czasu wyjaśnienia przez spółkę obecnej sytuacji oraz odebrania w tej sytuacji dofinansowania jakie otrzymali

• Re: Napisałem list do spółki Autor: ~Mm [37.47.153.*]
    Zbadałem sytuacje. Wygląda na to że ktoś chce sprzedać a nikt nie chce kupić.
  • Re: Napisałem list do spółki Autor: ~historyk [94.254.128.*]
    Dnia 2017-12-15 o godz. 12:12 ~basia_siwek napisał(a):
    > Też tak myślę trzeba zgłosić do KNF zawieszenie notowań do czasu wyjaśnienia przez spółkę obecnej sytuacji oraz odebrania w tej sytuacji dofinansowania jakie otrzymali
    >

W piśmie można poprosić o sprawdzenie transakcji zawartych w ostatnich dniach przez osoby z wykazu uczestników WZA
    właścicieli 50 baniek akcji
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/PRESTO-S-A-Wykaz-akcjonariuszy-posiadajacych-co-najmniej-5-liczby-glosow-na-walnym-zgromadzeniu-w-dniu-25-maja-2016-roku-7404471.html
  • Re: Napisałem list do spółki Autor: ~wiem [95.40.223.*]
    o jakiej dotacji mowisz łukaszu nie ma jeszcze infa ze spółki
  • Re: Napisałem list do spółki Autor: ~okoń [193.200.51.*]
    Piszcie do Mikołaja niech wam sprezentuje bębenek i na nim grajcie tak długo aż wam urosną piękne, duże, twarde jajka .A gdy dorośniecie wtedy grajcie pieniążkami. Pozdrawiam
  • Re: Napisałem list do spółki Autor: ~bibol [178.43.254.*]
    Dnia 2017-12-15 o godz. 12:22 ~okoń napisał(a):
    > Piszcie do Mikołaja niech wam sprezentuje bębenek i na nim grajcie tak długo aż wam urosną piękne, duże, twarde jajka .A gdy dorośniecie wtedy grajcie pieniążkami. Pozdrawiam
    > ten się śmieje kto się śmieje ostatni!

• Re: Napisałem list do spółki Autor: ~asd [89.75.146.*]
    inwestor obudź się, tu od 2 lat piszą że wszystko w porządku to dlaczego spadło tak drastycznie? A teraz połączą akcje i co dalej, dalsze spadki?
    Nie tkne tego nawet palcem,choć miałem kiedyś i też było masa optymistów
[x]
PRESTO 0,00% 0,04 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.