Też tak myślę trzeba zgłosić do KNF zawieszenie notowań do czasu wyjaśnienia przez spółkę obecnej sytuacji oraz odebrania w tej sytuacji dofinansowania jakie otrzymali
Dnia 2017-12-15 o godz. 12:12 ~basia_siwek napisał(a): > Też tak myślę trzeba zgłosić do KNF zawieszenie notowań do czasu wyjaśnienia przez spółkę obecnej sytuacji oraz odebrania w tej sytuacji dofinansowania jakie otrzymali >
W piśmie można poprosić o sprawdzenie transakcji zawartych w ostatnich dniach przez osoby z wykazu uczestników WZA właścicieli 50 baniek akcji https://www.bankier.pl/wiadomosc/PRESTO-S-A-Wykaz-akcjonariuszy-posiadajacych-co-najmniej-5-liczby-glosow-na-walnym-zgromadzeniu-w-dniu-25-maja-2016-roku-7404471.html
Piszcie do Mikołaja niech wam sprezentuje bębenek i na nim grajcie tak długo aż wam urosną piękne, duże, twarde jajka .A gdy dorośniecie wtedy grajcie pieniążkami. Pozdrawiam
Dnia 2017-12-15 o godz. 12:22 ~okoń napisał(a): > Piszcie do Mikołaja niech wam sprezentuje bębenek i na nim grajcie tak długo aż wam urosną piękne, duże, twarde jajka .A gdy dorośniecie wtedy grajcie pieniążkami. Pozdrawiam > ten się śmieje kto się śmieje ostatni!
inwestor obudź się, tu od 2 lat piszą że wszystko w porządku to dlaczego spadło tak drastycznie? A teraz połączą akcje i co dalej, dalsze spadki? Nie tkne tego nawet palcem,choć miałem kiedyś i też było masa optymistów