• Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Inwestor [31.0.40.*]
    Czemu placzecie to nie fundusze sprzedają nie grubasy tylko wy po 2,5,10 akcyjek i to wy sprzedające za tyle ile kupujący daje za akcję, a cenę powinien ustalać sprzedający,ale cały czas opuszczaćie.ŹAŁOSNE
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Inwestor [31.0.40.*]
    Każdy który sprzedaje po parę akcji, mówi sobie co tam 10zł mniej na 20 akcjach, bo oferta kupna jest o 0.5zt nisza nie poczeka na wyższą ofertę kupna tylko sprzedaje i takich pod rząd czterech i robi się -2%w minute
    Pomyśleć. trochę a nie. narzekać na amice bo spółka jest ok tylko z wami jest nie ok!!'''
    Ustaw sobie 1,2zł wyźej od kursu i nie oddawaj nie sprzedaż dzisiaj to sprzedaż jutro i wtedy zobaczysz że spółka zacznie rosnąć to takie proste żeby odwrócić trend, nie oddawać po tyle za ile chcą kupić tylko po cenie jaką chcecie sprzedać i wtedy będą wzrosty proste
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Martinez [37.47.187.*]
    Amica była napompowanym balonem który pękł. Taka jest prawda, my byliśmy bardzo naiwni i kupiliśmy bo myśleliśmy że wszystko w firmie jest ok a nie jest,1q słabszy r/r,2q prawie taki sam r/r,3q bardzo słaby -30%r/r,4q może będzie taki sam r/r no i teraz obniżenie prognozy na 2018r, wiec kurs wraca do poziomu z którego zaczął ostro iść w górę czyli ok 100zł. Niestety tak to wygląda,jesteśmy ubrani w ciepłe ubranka na baaaaaadzo długo, może i parę lat.
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Inwestor [31.0.42.*]
    O czym ty opowiadasz sam nie wierzysz w to co piszesz tylko naganiasz na spadki co było słabe w 16 r 2,5 miliarda w17r 2.8 miliarda, magazyn, przejęcia 15,3zł na akcje, największy obecnie dystrybutor na Europę wzrost zakładany do 3,2miliarda na 18.komu ty to wciskamy te głupoty to co piszesz jest słabe a nie amika
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Inwestor [31.0.42.*]
    Moje zdanie jest takie że zwieracze puściły i sprzedałeś akcje ze stratą a teraz opowiadasz te głupoty ludziom żałosne hahaaaa
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Martinez [37.47.151.*]
    Jak bym sprzedał to bym nie pisał na tym forum,i napisze jeszcze to że głupi byłem że nie sprzedałem tydzień przed wynikami ze stratą 6 zł na akcji. A teraz mam stratę 16 zł no i zanosi się że jeszcze ze 25 zł spadnie,owszem akcje tej spółki kiedyś jeszcze będą kosztować 150 zł,ale kiedy?w 2018?2019?2020? Trudno zamroziłem kasę na parę lat,ale z taką stratą nie sprzedam!!!!!!
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Inwestor [31.0.46.*]
    Po co się męczyć czekać parę lat sprzedaj wrzuć na lokatę do banku, odrobisz dużo wcześniej i pewne,dalej bredzisz, 500 akcji strata parę złotych 5-7tys i czekać parę lat nie ośmiesza się
    Na lokatę 2,5%w ciągu roku, żeby odrobić stratę jaką mam to musiałbym z 10 lat trzymać,a tu to myślę że za 3 lata wyjdę na 0.
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Inwestor [31.0.44.*]
    Masz już lokaty po4%5 tys parę lat nie brnij dalej w te bzdury idź na spacer i wymyśl coś nowego na naganianie na spadki czekać parę lat na 5tys dobre hahaaaaa
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Inwestor [31.0.47.*]
    No chyba że te 5tysi to były srebra rodowe to czekaj parę lat nawet dłużej nie oddawaj broń Boże i wciskając dalej ludziom ciemnote żeby sprzedawali akcje amica,długo chłopaku nikt mnie tak nie ujawnił chaaaaa
    Nikomu nie wciskam żeby sprzedawał!!!!!! chłopie!!!!każdy widzi co się tu dzieje!!!to jedne z najgorszych akcji od 8 - miesięcy i z tym musisz się zgodzić,czy według ciebie wielkiego inwestora :)to jedne z lepszych?czy ty ślepy jesteś?!!!!!!!!popatrz na kurs jaki był wtedy a jaki jest teraz!!!!!popatrz na wyniki ostatnich 3q i teraz obniżenie prognoz na 2018r to odpowiesz sobie sam dlaczego jest 125zł a nie np 180zł.
    Nic się nie martw awiwa zwiększyła zaangażowanie w amice na ponad 5% za bezcen pozbierała akcje, będzie premia to zarobisz, taka ta amica nasza zła, wspierajmy banki i fundusze i płaczmy oddawajmy akcje za darmo amen
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~ZjakZorro [80.53.25.*]
    Polecimy dzisiaj znowu na ryj, czuję to w lędźwiach
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Inwestor [31.0.47.*]
    Miliard dwieście milionów obrotów na dogrywce, fundusze inwestycyjne zamykają rok cały wig 20 na czerwono, jakoś żaden fundusz nie wyszedł z amica a tak jest źle. Zobaczymy po nowym roku czy będą wchodzić w wig 20 czy w małe i średnie a w amice potencjał do wzrostu jest ogromny pozdrawiam cierpliwych i mądrych nie sluchajacych głupot naganiaczy
    Jak na dzień dzisiejszy miałbym stratę 5 tyś to bez mrugnięcia okiem bym sprzedał i zapomniał że kiedykolwiek miałem akcje amica . Stratę mam o wiele wiele większą dlatego nie sprzedaje.
    Co ty znowu powiadasz coraz bardziej się pogrążasz, spółka amica taka zła, wyniki słabe od roku a ty kupiłeś kwartał temu akcje tego badziewia żeby czekać kilka lat ciekawe gubię się w tym wszystkim, dla kogo pracujesz dla banku, funduszu bo jak akcje rosną to podbitka, jak spadają to dalej będą spadać będziemy czekać kilka lat ty się słyszysz to ile straciłeś na tych 550 akcjach że czeba czekać kilka lat żenada
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~bosman [176.221.121.*]
    chłopie ,to jest giełda akcje tej spółki nie są warte 100 zł.Przestań naganiać ludzi na kupowanie bo tylko stracą
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Inwestor [31.0.46.*]
    Jak będą słuchać takich znawców jak ty to na pewno
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~Nowy [31.0.46.*]
    Następny znawca,wujek dobra rada chaaaaa
  • Re: Zobaczcie sobie na zlecenia!!!!! Autor: ~ajjjjjajaj [185.51.118.*]
    lepiej sprzedać i odkupić taniej
[x]
AMICA 8,07% 58,90 2025-09-22 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać