• Dzwoniłem do spółki Autor: ~michał [188.146.37.*]
    Nic złego się nie dzieje. Sami są zaskoczeni zachowaniem kursu. Spółka działa, realizuje kontrakty i ma się dobrze.
  • Re: Dzwoniłem do spółki Autor: ~Nika [91.235.253.*]
    Też sobie pozwoliłam zadzwonić. Potwierdzam.
  • Re: Dzwoniłem do spółki Autor: ~Romeo [160.83.30.*]
    Zaprzeczam. Probowalem zadzwonic, nie odebrali bo sypia.
  • Re: Dzwoniłem do spółki Autor: ~historyk [94.254.128.*]
    A ja dzwoniłem do KNF, jako sygnalista. Powiedzieć, że ktoś sprzedaje akcje taniej niż rzekomo kupił . :))
    I co, pewnie to jakiś FILANTROP sprzedaje taniej, zastanawia się na głos rozmówca:))
  • Re: Dzwoniłem do spółki Autor: ~Nika [91.235.253.*]
    Czemu kłamiesz, wprowadzanie ludzi w błąd jest karalne. Odbierają, rozmawiają. Pod nazwiskami.
  • Re: Dzwoniłem do spółki Autor: ~szkorbut [46.174.232.*]
    Dnia 2017-12-14 o godz. 13:21 ~michał napisał(a):
    > Nic złego się nie dzieje. Sami są zaskoczeni zachowaniem kursu. Spółka działa, realizuje kontrakty i ma się dobrze.

a na co liczyles ze ci powiedza? uciekaj pan bo katastrofa? naprawde wierzysz w to co mowia przez telefon?

• Re: Dzwoniłem do spółki Autor: ~Leon [178.43.254.*]
    Dnia 2017-12-14 o godz. 17:45 ~szkorbut napisał(a):
    > Dnia 2017-12-14 o godz. 13:21 ~michał napisał(a):
    > Nic złego się nie dzieje. Sami są zaskoczeni zachowaniem kursu. Spółka działa, realizuje kontrakty i ma się dobrze.

> a na co liczyles ze ci powiedza? uciekaj pan bo katastrofa? naprawde wierzysz w to co mowia przez telefon?

> Idą święta i nie zatruwaj powietrza smog myślę że handel sam wybierze w jakim kierunku pójdziemy obstawiam północ w lutym zeszłego roku było 10gr.

[x]
PRESTO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.