• Pytałem prezesa ... Autor: ~jaro [185.25.121.*]
    Witam,
    Pisałem maila do prezesa Leszka Wróblewskiego z paroma pytaniami, oto dwie podstawowe odpowiedzi :

Proszę o jakieś informację co się dzieje z kursem akcji ?

Ciężko mi określić co się dzieje z kursem akcji. Jestem biznesmenem i dbam o firmę i jej wynik a kurs to już rola tych co na kursach się znają i na nich grają.

Czy dzieję się coś złego w spółce ?

Jeżeli za złe objawy uznamy wzrost obrotów i zysków, inwestycje w dobrze prosperującą nieruchomość, czy inwestycję w rokującą spółkę BVT to rzeczywiście źle się dzieje w Spółce.

pozdrawiam

p.s. Pewnie ktoś się bawi kursem i korzysta z braku zainteresowania spółką.
  • Re: Pytałem prezesa ... Autor: ~dasda [83.23.250.*]
    Nie podoba mi sie taka wypowiedz Prezesa. Jakby mial wywalone na nas i na kurs akcji... a powinien nas wspierac chocby jakimis akcjami marketingowymi a tak kasa sie zgadza, a ze kurs leci na pysk to niech leci...
  • Re: Pytałem prezesa ... Autor: ~michu [79.173.48.*]
    a pytałeś może co ze skupem akcji? czemu w komunikacie nie podano żadnego terminu ? nie było dywidendy i co...pieniążki sobie gdzieś tam leżą czy jak...???? a jeśli będzie buy back to może prezes uchyli rąbka tajemnicy po ile????
    mam trochę akcji kupowane jeszcze w 2015 głównie ze względu na dywidendę i w miarę stabilną ,rozwojową spółkę,prezes twierdzi ,że spółce idzie coraz lepiej ale za zysk za 2016 już nic nie dał ..i co gdzie był wtedy kurs a gdzie jest dzisiaj... jaka by musiała być cena akcji,żeby wyjść teraz na zero ..o zarobku nawet nie piszę.......a co będzie w przyszłym roku...

aha i moja prośba ...zapytaj jeszcze prezesa czy już mam uśredniać przy 1,00 , czy poczekać na 0,50 może???i kiedy zdecyduje się podać jakiś komunikat o kwocie skupu...bo uśrednić muszę,żeby mieć jakiekolwiek szanse zmniejszyć stratę...
    z góry dziękuję za odpowiedź
  • Re: Pytałem prezesa ... Autor: ~jaro [185.25.121.*]
    Dnia 2017-12-15 o godz. 10:33 ~michu napisał(a):
    > aha i moja prośba ...zapytaj jeszcze prezesa czy już mam uśredniać przy 1,00 , czy poczekać na 0,50 może???i kiedy zdecyduje się podać jakiś komunikat o kwocie skupu...bo uśrednić muszę,żeby mieć jakiekolwiek szanse zmniejszyć stratę...
    > z góry dziękuję za odpowiedź

Witam,

Masz dużo pytań więc proszę napisać maila samemu.

leszek@kupiec.az.pl

pozdrawiam
  • Re: Pytałem prezesa ... Autor: ~KLOSS [89.64.42.*]
    serdecznie Wam współczuję
[x]
KUPIEC 30,29% 1,14 2025-10-15 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.