Dnia 2017-12-12 o godz. 14:39 ~marlon napisał(a): > jak to tu niektorzy pisali INWESTOR STRATEGICZNY > :)))))))))))))))))))) >
marlon po analizie zadłużenia WKM które było podane wcześniej nie trudno było przewidzieć co będzie....hmmm chociaż też byli i tacy co to rozpisywali się nawet nad zapisami dodatkowymi a i objęciem w ogóle wszystkich akcji................ .... :))) ale jest już jakiś postęp nie sądzicie? ;)) uplasownie 15 % emisji nooo to już coś ;)) pytanie może koszałek opałek Luz nam odpowie to na co przeznaczą tą "banieczkę"? bo chyba jedynie może zaspokoić wynagrodzenia.... resume bez kolejnej już zresztą zapowiedzianej przez Prezesa emisji tracą płynność w najbliższym czasie....
Zakładam, że pytanie do mnie jest retoryczne. Ja wolę poznać opinie bardziej doświadczonych, np. przybliżenie terminu "w najbliższym czasie" i sposobu pozyskania chętnych nabywców.
Poki co dawaj na qumaka..to jeszcze chwile sie pokisi..ja juz tu mam wystarczajaca liczbe akcji i czekam spokojnie..niedlugo nasza spolka odpala...jeszcze chwile juz nawet jej nie otwieraja...do czasu uchwalenia emisji..pozniej mocna gora..a teraz qumak..dokupilem 40 tys akcji ..pozdr
Dnia 2017-12-12 o godz. 18:16 ~Luz napisał(a): > Zakładam, że pytanie do mnie jest retoryczne. Ja wolę poznać opinie bardziej doświadczonych, np. przybliżenie terminu "w najbliższym czasie" i sposobu pozyskania chętnych nabywców.
" w najbliższym czasie" kasy jak dobrze wiesz nie ma a długi są bez kasy to i nici z kilkunastu gier rocznie (dobre) najbliższy czas to może miesiąc może dwa czy to ważne kiedy dokładnie? pozyskanie chętnych na kolejną emisje sprawa chyba oczywista jej cena G po 10gr nie poszła wiec H po 5gr?