To trzeba jeszcze mieć gdzie je sprzedać. Jaś nie ufa korporacyjnym managerą,nie są kreatywni. Z nimi jest tak jak z nowym Premierem,dużo fantazji i zero efektu
Jedno widziałem w sklepie w Warszawie ,na półce cena 2,60 zł,takie z flagą amerykańską,Konstancin. Cena rewelacja,tylko czy jest marża? Ta nowośc ma pociągnąc Browar do góry? Z tą ceną wątpię
2,60 za APA? Serio? Nie wierzę... normalnie nie wierzę i nie uwierzę, aż nie zobaczę ale nie chce mi się biegać po sklepach teraz za mało czasu mam/ W 6,20 bym uwierzył ale w 2,60 nie. Sensowna cena APA przy ich wielkości produkcji to 6-7zł dokładnie tak jak sprzedają IPA.
A co do Almy to nie wiem ja tamtego forum nie czytałem to nie wiem o czym mowa.
To nawet nie wiem, ze cos takiego było :> na ratebeer nie ma, Google też nic na ten temat nie mowi... więc albo nie konstancin albo nie wiem... coś ściemniasz chyba
jesli to prawda to jakaś pomyłka, ale jedno co mi nie pasuje to, że czegoś takiego jak konstancin lager czy american lager nie ma ani na ich stronie (choc tam nawet porteru nie ma) ani nigdzie w google.
Dnia 2017-12-13 o godz. 18:48 ~jaś napisał(a): > To może się ktoś pod Was podszywa? To możliwe Nas? LOL a co ja mam wspólnego z browarem? W sensie innego niż ty, czyli ze mam kilak sztuk papierów :D
Ha Ha Ha,ale dowaliłeś do kotłą,kurcze bardzo mi głupio, Na poważnie,gdybym nie był tu mocno zaangażowany to koło nosa latałoby mi ,co w tej spółce wyprawiacie,Zarząd i RN oczywiście
Dnia 2017-12-14 o godz. 11:10 ~jaś napisał(a): > Ha Ha Ha,ale dowaliłeś do kotłą,kurcze bardzo mi głupio, ke? co to jest kotła?
> Na poważnie,gdybym nie był tu mocno zaangażowany to koło nosa latałoby mi ,co w tej spółce wyprawiacie,Zarząd i RN oczywiście Serio wierzysz ze mam cos wspolnego z browarem? Grubo, no ale nie mogę ci zabronic. W sumie wiele więcej się po takich forach nie spodzewam wiec spoko... w sumie wisi mi w co wierzysz, ja pozostaje przy swoim ze na zadnym z takich forow nei da sie spotkac nikogo z firm ktorych dotycza bo ci maja lepsze zajecia niz czytanie glupot i swietnych rad jak moje i Twoje.
Jesczze ci podpowiem ze na forum onetu: http://biznes.onet.pl/forum/bro,0,1117584,245089260,czytaj.html wyste[puje z kolei w roli rzecznika konkurencji studzacego nastroje i nie wierzacego w spolke :D
W sumie to masz rację,chodzi mi wyłącznie o to aby sygnalizować że coś jest nie tak jeszcze wtedy gdy można zaradzić ,Potem,jak to się zawali to każdy bedzie mądry,Pisze nie po to aby kogoś lub coś dyskredytować ale aby zwrócic uwagę na negartwne sygnały..
Ciekawe czy sprzedaż przez ojca akcji synowi to tylko sztuczka do podatków czy też jeszcze coś innego? Ojciec miał niezłą kiepałę ale....dziś to już mocno starszy pan.