• Dlaczego Play taki drogi? Autor: ~DX [194.29.180.*]
    Dziwię się że Play stoi tak wysoko.
    Ja w dniu debiutu liczyłem że spółka w ciągu pół roku powinna spaść około 50% a jednak się trzyma...
    Nie mam pojęcia czym oni chcą konkurować. Zasięg w porównaniu z konkurencją mizerny, przez te wszystkie lata działalności  żadnych sensownych inwestycji. Bazowanie na roamingu konkurencji zamiast inwestowania we własną sieć... Do czego to miało doprowadzić? Kto tak zarządza firmą?
    Teraz zgarnęli kasę z giełdy i próbują rozbudować własną sieć. Konkurencja jednak nie śpi i inwestuje w nowsze standardy.
    Inwestowanie w reklamy z celebrytami może nie wystarczyć do walki o klienta, jeżeli zasięg i prędkość w Play będzie do bani...
  • Re: Dlaczego Play taki drogi? Autor: ~DZ [94.254.161.*]
    Naganiaj może leszcze łykną :) największa liczba klientów, największy zysk z telekomow, teraz zaczynaja sprzedawać ubezpieczenia, dywidenda 8%. Tutaj 40 to będzie minimum prędzej czy później. Pozdrawiam
  • Re: Dlaczego Play taki drogi? Autor: ~mnm [83.24.19.*]
    Do DX, jak widzisz to tak w czarnych barwach,to odpuść sobie zainteresowanie tą spółką , wykasuj z listy obserwowanych
    i po temacie , same złe wizje , szkoda palca na pisanie , haa,haaa, wiwat Trole !!
  • Re: Dlaczego Play taki drogi? Autor: ~piwododomu [37.47.30.*]
    a prund też będą przedawać? :)
  • Re: Dlaczego Play taki drogi? Autor: ~DZ [83.21.72.*]
    Wystarczy popatrzeć na pakiety z dzisiejszej sesji, każde zlecenie powyżej 500 tys. zł było na KUP, także chyba jasne w jakim kierunku za chwilę zmierzamy :)
  • Re: Dlaczego Play taki drogi? Autor: ~ijeszczeja [94.254.150.*]
    i niech bedom cukierki jeszcze i te no te... impulsy za darmo. co piąty chociaż. :)
  • Re: Dlaczego Play taki drogi? Autor: ~DX [194.29.180.*]
    Mam gdzieś tą zadłużoną spółkę. Zajrzałem tu tylko z ciekawości czy ktokolwiek to jeszcze trzyma.
    Jeżeli bym to miał kupić to za max 15 zł i wątpię żebym się dał przekonać.
    Mnie to zwisa co robicie ze swoją kasą. Ja inwestuję a nie gram.
    Pozdrawiam.
[x]
PLAY -0,36% 38,52 2020-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.