• OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~Inwestorxxx [83.10.26.*]
    Kazachstan. Azerbejdżan. Włochy. Federacja Rosyjska > Ropa, gaz, węgiel > neftegaz.ru , 8 grudnia 2017 > nr 2417669  Główny 
    Szczegóły projektu dotyczącego wiercenia otworu ultradepu w basenie Morza Kaspijskiego zostaną ogłoszone przez Kazachstan w 2018 r.
    Kazachstan planuje w 2018 r. Przekazać wszystkie szczegóły projektu dotyczące odwiertów w głębokim odwiercie w rejonie depresji kaspijskiej.
    7 grudnia 2017 r. O tym opowiedział szef Kazachstanu Ministerstwa Energii K. Bozumbaev.
    Projekt, który nazywa się Eurazja, leży w interesie wielu zagranicznych firm.
    Według K. Bozumbayev wiercić ultra-studni głębinowych wykazały zainteresowanie takich firm jak Rosnieft, CNPC, SOCAR, ENI i innych.
    Ponadto wiele zachodnich firm wyraziło chęć przystąpienia do jego realizacji.
    Według szefa Ministerstwa Energii Kazachstanu powstanie konsorcjum do realizacji projektu Eurazja.
    Szczegóły projektu zostaną upublicznione w 2018 r.
    Przypomnijmy, że w czerwcu 2017 EP-Eurasia (wliczone w KMG), ENI, RN-Exploration (część Rosnieft), CNPC, SOCAR, NEOS Geosolutions, Agip Morza Kaspijskiego BV oraz władze Kazachstanu podpisał list intencyjny (MoU) dla projektu Eurazji .
    W okresie obowiązywania memorandum uczestnicy memorandum zobowiązali się do przeprowadzenia negocjacji dotyczących głównych handlowych, technicznych i umownych warunków realizacji projektu na zasadzie wyłączności w celu zawarcia umowy na badania geologiczne depresji w regionie kaspijskim zgodnie z ustawodawstwem Kazachstanu.
    Głębokość występowania węglowodorów w rejonie depresji kaspijskiej wynosi ponad 5000 m.
    Rezerwy węglowodanów szacuje się na 40 miliardów ton ekwiwalentu ropy naftowej (toe).
    W ramach projektu zostanie przeprowadzone poszukiwanie i wiercenie 15-kilometrowej studni referencyjnej w centrum depresji kaspijskiej.
    W wyniku wierceń planowane jest rozpoznanie złóż węglowodorów na głębokości około 7-9 km w rejonie depresji kaspijskiej.
    Inwestycja w projekt szacowana jest na 500 milionów USD, okres realizacji to do 2020 roku.
    Badania obejmą terytoria Atyrau, Zachodni Kazachstan i AKTOBE, a także sąsiadujące regiony Rosji: Astrachań, Wołgograd, Saratów i Orenburg.

Powiem krótko czekać cierpliwie .
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~Xior [37.47.169.*]
    No pięknie "Inwestorxxx" wyprzedziłeś Mnie z informacjami ^^

Xior.
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~Inwestorxxx [83.10.26.*]
    Dnia 2017-12-11 o godz. 15:15 ~Xior napisał(a):
    > No pięknie "Inwestorxxx" wyprzedziłeś Mnie z informacjami ^^
    >
    > Xior.

Wychodzę z założenia że im później się dowiemy wszystkiego tym lepiej dla nas Xior posiadaczy akcji bo tym większy może być zysk później . Wszystko się rozkręca w Kazachstanie i idzie wszystko w naszym kierunku a więc tylko patrzeć jak pojawią się tak długo wyczekiwane Informacje przez akcjonariuszy którzy zostali tutaj do końca .Pisałem ze z ta data przesunięcia rozprawy może być na korzyść naszą bo mamy 1,5 miesiąca dodatkowego czasu które może być kluczowe .Ale nie zapominajmy o cenie Ropy która będzie co raz wyższa a co za tym idzie również będzie dodatkowym impulsem tego co tutaj może być i co raz bardziej utwierdza mnie do tego że po 10 latach będziemy mieć ten sam scenariusz co na nie dawno przejętej spółce zagranicznej przez Inwestora czyli również zakupu 100 % udziału i kurs skoczył jednego dnia ponad 1000 % a przypomnę że była to spółka z bardzo podobną historią a wręcz identyczna że tak ujmę która również z braku finansowania zaprzestała dalszych działań i nie dokończyła do wydobycia z braku środków bo jak wiemy potrzebne są potężne pieniądze jak i również Infrastruktura wiedza odpowiednich osób którzy mają doswiadczenie jak i również duże możliwości wpływania na rządy państw bo to wszystko jest złożone bo mamy doczynienia z złożami dekadowymi i ogromnych pieniądzach które wchodzę w grę .
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~opil [178.60.28.*]
    1000% to tylko 20zl a nominal to 160zl ale co tam byle nie po 2zl.
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~Inwestorxxx [178.255.41.*]
    Dnia 2017-12-11 o godz. 15:51 ~opil napisał(a):
    > 1000% to tylko 20zl a nominal to 160zl ale co tam byle nie po 2zl.

A kto ci powiedział że da zarobić tutaj 1000 % od 2 zł ? przypomniałem tylko spółkę która nie dawno dała właśnie tyle zarobić ale nie miała ona takiego przebiegu co tutaj zrobiło KNF pomyśl troszkę po ile akcje były przed informacją KNF i jaka była ce4na ropy w tym czasie a jaka jest teraz powiem ci krótko dzis przy tej cenie Ropy cena za akcje sprzed decyzji o KNF byłaby już cena gdzieś 16- 20 zł i teraz policz sobie 1000 % ile wychodzi ? w granicach 160 zł a więc cena Emisyjna .
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~nikt [94.254.153.*]
    Dnia 2017-12-11 o godz. 15:04 ~Inwestorxxx napisał(a):
    > Kazachstan. Azerbejdżan. Włochy. Federacja Rosyjska > Ropa, gaz, węgiel > neftegaz.ru , 8 grudnia 2017 > nr 2417669  Główny 
    > Szczegóły projektu dotyczącego wiercenia otworu ultradepu w basenie Morza Kaspijskiego zostaną ogłoszone przez Kazachstan w 2018 r.
    > Kazachstan planuje w 2018 r. Przekazać wszystkie szczegóły projektu dotyczące odwiertów w głębokim odwiercie w rejonie depresji kaspijskiej.
    > 7 grudnia 2017 r. O tym opowiedział szef Kazachstanu Ministerstwa Energii K. Bozumbaev.
    > Projekt, który nazywa się Eurazja, leży w interesie wielu zagranicznych firm.
    > Według K. Bozumbayev wiercić ultra-studni głębinowych wykazały zainteresowanie takich firm jak Rosnieft, CNPC, SOCAR, ENI i innych.
    > Ponadto wiele zachodnich firm wyraziło chęć przystąpienia do jego realizacji.
    > Według szefa Ministerstwa Energii Kazachstanu powstanie konsorcjum do realizacji projektu Eurazja.
    > Szczegóły projektu zostaną upublicznione w 2018 r.
    > Przypomnijmy, że w czerwcu 2017 EP-Eurasia (wliczone w KMG), ENI, RN-Exploration (część Rosnieft), CNPC, SOCAR, NEOS Geosolutions, Agip Morza Kaspijskiego BV oraz władze Kazachstanu podpisał list intencyjny (MoU) dla projektu Eurazji .
    > W okresie obowiązywania memorandum uczestnicy memorandum zobowiązali się do przeprowadzenia negocjacji dotyczących głównych handlowych, technicznych i umownych warunków realizacji projektu na zasadzie wyłączności w celu zawarcia umowy na badania geologiczne depresji w regionie kaspijskim zgodnie z ustawodawstwem Kazachstanu.
    > Głębokość występowania węglowodorów w rejonie depresji kaspijskiej wynosi ponad 5000 m.
    > Rezerwy węglowodanów szacuje się na 40 miliardów ton ekwiwalentu ropy naftowej (toe).
    > W ramach projektu zostanie przeprowadzone poszukiwanie i wiercenie 15-kilometrowej studni referencyjnej w centrum depresji kaspijskiej.
    > W wyniku wierceń planowane jest rozpoznanie złóż węglowodorów na głębokości około 7-9 km w rejonie depresji kaspijskiej.
    > Inwestycja w projekt szacowana jest na 500 milionów USD, okres realizacji to do 2020 roku.
    > Badania obejmą terytoria Atyrau, Zachodni Kazachstan i AKTOBE, a także sąsiadujące regiony Rosji: Astrachań, Wołgograd, Saratów i Orenburg.
    >
    > Powiem krótko czekać cierpliwie .

a to dowodzi że tereny koncesyjne petrola są w tym obszarze i to badzo blisko a może i nawet o te koncesje chodzi - -w któryms z raportów mcdanielsa wspominano coś o dużych zasobach na większych głębokościach -- brawo
    Dnia 2017-12-11 o godz. 15:34 ~nikt napisał(a):
    > Dnia 2017-12-11 o godz. 15:04 ~Inwestorxxx napisał(a):
    > > Kazachstan. Azerbejdżan. Włochy. Federacja Rosyjska > Ropa, gaz, węgiel > neftegaz.ru , 8 grudnia 2017 > nr 2417669  Główny 
    > > Szczegóły projektu dotyczącego wiercenia otworu ultradepu w basenie Morza Kaspijskiego zostaną ogłoszone przez Kazachstan w 2018 r.
    > > Kazachstan planuje w 2018 r. Przekazać wszystkie szczegóły projektu dotyczące odwiertów w głębokim odwiercie w rejonie depresji kaspijskiej.
    > > 7 grudnia 2017 r. O tym opowiedział szef Kazachstanu Ministerstwa Energii K. Bozumbaev.
    > > Projekt, który nazywa się Eurazja, leży w interesie wielu zagranicznych firm.
    > > Według K. Bozumbayev wiercić ultra-studni głębinowych wykazały zainteresowanie takich firm jak Rosnieft, CNPC, SOCAR, ENI i innych.
    > > Ponadto wiele zachodnich firm wyraziło chęć przystąpienia do jego realizacji.
    > > Według szefa Ministerstwa Energii Kazachstanu powstanie konsorcjum do realizacji projektu Eurazja.
    > > Szczegóły projektu zostaną upublicznione w 2018 r.
    > > Przypomnijmy, że w czerwcu 2017 EP-Eurasia (wliczone w KMG), ENI, RN-Exploration (część Rosnieft), CNPC, SOCAR, NEOS Geosolutions, Agip Morza Kaspijskiego BV oraz władze Kazachstanu podpisał list intencyjny (MoU) dla projektu Eurazji .
    > > W okresie obowiązywania memorandum uczestnicy memorandum zobowiązali się do przeprowadzenia negocjacji dotyczących głównych handlowych, technicznych i umownych warunków realizacji projektu na zasadzie wyłączności w celu zawarcia umowy na badania geologiczne depresji w regionie kaspijskim zgodnie z ustawodawstwem Kazachstanu.
    > > Głębokość występowania węglowodorów w rejonie depresji kaspijskiej wynosi ponad 5000 m.
    > > Rezerwy węglowodanów szacuje się na 40 miliardów ton ekwiwalentu ropy naftowej (toe).
    > > W ramach projektu zostanie przeprowadzone poszukiwanie i wiercenie 15-kilometrowej studni referencyjnej w centrum depresji kaspijskiej.
    > > W wyniku wierceń planowane jest rozpoznanie złóż węglowodorów na głębokości około 7-9 km w rejonie depresji kaspijskiej.
    > > Inwestycja w projekt szacowana jest na 500 milionów USD, okres realizacji to do 2020 roku.
    > > Badania obejmą terytoria Atyrau, Zachodni Kazachstan i AKTOBE, a także sąsiadujące regiony Rosji: Astrachań, Wołgograd, Saratów i Orenburg.
    > >
    > > Powiem krótko czekać cierpliwie .
    >
    > a to dowodzi że tereny koncesyjne petrola są w tym obszarze i to badzo blisko a może i nawet o te koncesje chodzi - -w któryms z raportów mcdanielsa wspominano coś o dużych zasobach na większych głębokościach -- brawo

Zgadza nikt ale wszystko w swoim czasie dowiemy się niebawem jak sądzę .To tylko kwestia czasu jak pójdą Oficjalnie Informacje odnośnie Inwestora/ów i Emby .Ja wiem że wielu by chciało już bo jest zmęczona tym długim czekaniem ale tutaj idzie gra o Ogromne Pieniądze i nie ma mowy o szybkim zakończeniu bo już ktoś chce ..............tutaj wchodzi szereg istotnych rzeczy a jedną z nich jest Cena Ropy na Światowych Rynkach a im później tym lepiej bo Cena ropy pnie się co raz wyżej a co za tym idzie każdy już chyba powinień sobie dopowiedzieć jak może się zmienić cena sprzedaży jak i chętnych do kupna udziałów czy przejęcia itd. Zapamiętajcie jedno że widząc cene ropy po 30 $ a 63 $ jest to bardzo duża różnica i inne mogą być rozmowy jak i chętni i ilości ich bo każdy liczyć umie i wie każdy ile może zarobić na tym .Dlatego przesunięcie czasu dokończenie Finalizacji jest tylko na plus dla Spółki bo wartość rośnie wraz z ceną Ropy jak i chętnych może przybyć z różnymi propozycjami .Czas niebawem wszystko pokaże co i jak sądzę że już jesteśmy na Finiszu zresztą spółka już spłaciła ZUS i jest czysta i gotowa do przejęcia i podpisania Umowy finalizującej sprzedaż OTG itp.
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~Pytam [94.254.139.*]
    Skoro znacie już przyszłość , to się pytam dlaczego napewno lepiej poinformowani ludzie ze spółki nie skupują poza giełda akcji ? Na forum udzielają się osoby z bardzo dużymi pakietami , dlaczego nikt im nie proponuje odkupu ?
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~Magik [31.0.40.*]
    Czary mary
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~Janeo [82.177.150.*]
    Ludzie kochane wspomóżcie, bo nie wiem czy mdleć... Czy to znaczy, że umowa z inwestorem podpisana?
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~Tomek [162.244.81.*]
    A czy Ropa jest już po 15 $ za baryłkę bo Mdlejemy już z radości od ponad roku czasu i rechoczemy z takich jasiów bo jak widzimy jest już po 64 $ za baryłkę !!
    Dnia 2017-12-11 o godz. 16:28 ~Tomek napisał(a):
    > A czy Ropa jest już po 15 $ za baryłkę bo Mdlejemy już z radości od ponad roku czasu i rechoczemy z takich jasiów bo jak widzimy jest już po 64 $ za baryłkę !!

Dokładnie Tomku gdzie są ich artykułu o ropie po 15$ ? gdzie ich wróżby ? dziś jest tylko z nich mega Pośmiewisko co pisałem że tak się stanie jak Ropa osiągnie poziom powyżej 60 $ i się stało jak widać Ropa bardzo ładnie uklepała kolejny poziom ropy powyżej 60 $ co sugeruje tylko jedno będziemy mieli kolejny rajd na Ropie do poziomów 70-80 $ za baryłkę w 2018 roku .A więc porównując do sprzed roku ceny Ropy będzie to już 150 % wzrostu ceny ropy kiedy w tym czasie akcje były około 10 zł dziś ta cena byłaby już dwa razy większa .Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło cena Ropy będzie podążać w górę zgodnie z trendem wzrostowym a więc czas działa na naszą korzyść .
    > widzimy jest już po 64 $ za baryłkę !!

Aż tyle? - to chyba dobrze, czy co?... bo nie wiem...
    Mam mdleć?
    Mdleja wszyscy z ciebie jasiu jak tam twoja ropa po 15$ za baryłkę co miała być już rok temu :)))) słyszych ten rechot wszystkich :) Tak to z ciebie i twoich wróżb o Ropie po 15$ co miała być dziś zostało tylko z ciebie mega Pośmiewisko o czym psiałem rok temu że to się stanie jak tylko Ropa przekroczy 60 $ i się stało a więc podkul ogon i schowaj się w norze i nie rób rodzinie Wstydu więcej bo jeszcze troche i będzie musiała się ukrywać przez ciebie bo taki wstyd już mają przez ciebie .
    Ojej, nie wiedziałem, że kiedykolwiek mówiłem o jakiejś cenie ropy, bo nigdy mnie nie obchodziły ceny ropy, w tym 15$, 30$, czy 40$...
    Ale już 60$/baryłkę to jest coś! To dowodzi, że umowa jest już podpisania, cioo?
    Myślisz że nie pamietaja kto co pisał tutaj inni haha ośmieszasz się jeszcze bardziej :))) ja wiem że prawda boli ale prawdy nie da się zamazać wpisy są wszystkie na forum i każdy wie co psiałeś jasiu i jak wklejałeś artykuły o ropie po 15$ za baryłkę co dzień przypominając wieć nie rub z siebie jeszcze większego błazna bo już nim jesteś mega pośmiewiskiem może mamy ci przypomnieć twoje wróżby itp kmiotków o ropie co psialiście po 15$ za baryłkę ! Dziś ból i cisza no bo jak że można dziś psiać o Ropie jak jest juz powyżej 64 $ to musi bardzo boleć ciebie i twoich sierot które klapały się nawzajem po pleckach !!
    Ojejku, jejku! Nawet coś wklejałem? Nawet nie wiedziałem, że tak kochałem zawsze wklejać gołe komentarze jak ty, zawsze ci zazdrościłem takich umiejętności i w ogóle ... To te 65$ to znaczy że umowa podpisana, cioo? :-)
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~Pyk [31.0.36.*]
    To jak
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~Tak [31.0.46.*]
    Nie słuchać głupot,jest b.dobrze
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał . Autor: ~nikt [94.254.153.*]
    > A czy Ropa jest już po 15 $ za baryłkę bo Mdlejemy już z radości od ponad roku czasu i rechoczemy z takich jasiów bo jak widzimy jest już po 64 $ za baryłkę !!

a czego ty wymagasz od nieudacznika w trakcie gimbazy?? - -jemu nawet woźny kluczy do komórki z węglem nie da bo klucz złamie!!

ps. jednym słowem rechot z tych 15 dolców taki że hej z przerwami na oddech
    Dnia 2017-12-11 o godz. 16:46 ~nikt napisał(a):
    > Dnia 2017-12-11 o godz. 16:28 ~Tomek napisał(a):
    > > A czy Ropa jest już po 15 $ za baryłkę bo Mdlejemy już z radości od ponad roku czasu i rechoczemy z takich jasiów bo jak widzimy jest już po 64 $ za baryłkę !!
    >
    > a czego ty wymagasz od nieudacznika w trakcie gimbazy?? - -jemu nawet woźny kluczy do komórki z węglem nie da bo klucz złamie!!
    >
    > ps. jednym słowem rechot z tych 15 dolców taki że hej z przerwami na oddech

No tak dzis Jasiu ma skleroze i mówi że nie pamięta nic o ropie po 15$ za baryłkę :))) szkoda tylko że jego wpisy są na forum i jego sierot które tak pisały i wklejały durne artykuly o ropie po 15$ dziś jest tylko z nich mega Pośmiewisko na forum całej Gpw .Ale pisałem o tym że tak się stanie to tylko kwestia czasu i tak się stało tak samo jak z tym o Zusie co tak piał Jasiu że nie spłacą :) i co widzimy Zus spłacony i co jasiu juz nic nie pisze o Zusie bo znów jego wrózba się nie sprawdziła zreszta nie pierwsza bo wszystkie. .
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Janeo [82.177.150.*]
    Ojejku, jejku! Nawet coś wklejałem? Nawet nie wiedziałem, że tak kochałem zawsze wklejać gołe komentarze jak ty, zawsze ci zazdrościłem takich umiejętności i w ogóle ... To te 65$ to znaczy że umowa podpisana, cioo? :-)
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Inwestorxxx [83.10.26.*]
    Nie no co ty pisałeś tylko swój nick i ropa 15$ ZUS że nie będzie spłacony Koncesje że nie będą przedłużone itd. buhahaha Smiech dziś wszyscy Pękają z ciebie i twoich wróżb może czac na kolejne hahaha pośmiejemy się z kolejnych i to już dziś zapewne :)
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Janeo [82.177.150.*]
    Dnia 2017-12-11 o godz. 17:41 ~Inwestorxxx napisał(a):
    > Nie no co ty pisałeś tylko swój nick i ropa 15$

Ojej, nie wiedziałem, że kiedykolwiek mówiłem o jakiejś cenie ropy, bo nigdy mnie nie obchodziły ceny ropy, w tym 15$, 30$, czy 40$...
    Ale już 60$/baryłkę to jest coś! - To dowodzi, że umowa jest już podpisania, cioo?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.75.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [82.177.150.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.164.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.165.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.255.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.10.26.*]
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~kil [37.47.142.*]
    A podszywanie się pod cudze nicki, to dopiero żenada...
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Inwestorxxx [83.10.26.*]
    Dnia 2017-12-11 o godz. 20:57 ~Inwestorxxx napisał(a):
    > Dnia 2017-12-11 o godz. 18:54 ~Xior napisał(a):
    > > Dorwały się dzieci do klawiatur. "Janeo" pisze o d... Marynie, byle by spam, podszywawacz, nawet nie potrafi, skopiować kogoś charakter pisania. Co za ..............
    > >
    > > Xior.
    >
    > Dokładnie Xior widać że dziecko już nie wytrzymuje ciśnienia z bólu widząc ropę po 65 $ za baryłkę nie dziw się że mu przecież piał tak rok temu wróżył że ropa będzie po 15$ za baryłkę więc widząc dzis cene ropy mdleje chyba już bólu :)))) Ale pisałem że tak będzie i stało się dziś cierpi on itp kmiotki które pisały razem z nim że ropa będzie po 15 $ dziś jest tylko z nich mega Pośmiewisko :))) A Ropa dalej bije kolejne Rekordy już prawie 65 $ :) pięknie Xior tylko czekać na Finalizacje Umowy teraz a Infa spływające z Kazachstanu tylko potwierdzają to że już może to się stać w każdej chwili ale im później tym lepiej bo cena Ropy będzie jeszcze wyższa a więc chętnych może być wielu i wiele możliwości :)

A tym czasem powoli na ropie będziemy zmierzać w kierunku powyżej 70 $ za baryłkę w 2018 roku i bić nowe rekordy cenowe na Ropie a co za tym idzie będzie wzrastać wartość spółki która już kończy Restrukturyzację a więc będzie czysta i z ogromnym potencjałem i zsykami z OTG i Embie .
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Programista [82.177.150.*]
    W związku z wykonaniem szeregu kasowanych wpisów przepraszam Szanownego Moderatora i Państwa za brzydkie słownictwo mojego Inwestoraxxx, ale przez pomyłkę załadowałem mu stary program v.1 zamiast nową wersję 2.
    Z poważaniem,
    Właściciel
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Tamtaki [5.172.255.*]
    Dnia 2017-12-11 o godz. 23:25 ~Programista napisał(a):
    > W związku z wykonaniem szeregu kasowanych wpisów przepraszam Szanownego Moderatora i Państwa za brzydkie słownictwo mojego Inwestoraxxx, ale przez pomyłkę załadowałem mu stary program v.1 zamiast nową wersję 2. 
    > Z poważaniem, 
    > Właściciel

to jakiś ruski program? :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.25.*]
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Inwestorxxx [78.11.73.*]
    Oj widać że wielonikowcom ból rośnie im wyżej Ropa tym większy ból :)) już nawet pisać nie potrafią :))))
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~tomasz [5.172.255.*]
    Ropa ci rośnie, ból?
    Przekłuć wrzoda, ropa wypłynie, ból ustanie, przestaniesz o ropie mysleć
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Myślący [62.23.87.*]
    Dnia 2017-12-12 o godz. 08:35 ~Inwestorxxx napisał(a):
    > Oj widać że wielonikowcom ból rośnie im wyżej Ropa tym większy ból :)) już nawet pisać nie potrafią :))))

Przypomnę ci Inwestorxxx ten wpis jak ropa będzie po 150 $ a petroi nawet nie drgnie. Wówczas będzie ci przykro.
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Gamoń [178.42.69.*]
    A ja Ci powiem Myślący i też Ci przypomnę że Petrol
    może ropy nie ma , ale dziurę to ma .
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Inwestorxxx [78.11.73.*]
    Dnia 2017-12-12 o godz. 12:16 ~Gamoń napisał(a):
    > A ja Ci powiem Myślący i też Ci przypomnę że Petrol
    > może ropy nie ma , ale dziurę to ma .

Ale nie-myślący mysli że to dziura jaką ma w bucie swoim więc co tutaj więcej tłumaczyć to zbyt skomplikowane na jego myślenie !!
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Mały [31.0.87.*]
    Hahahaha dobre inwestor
  • Re: OTG v Emba Czas na Finał Autor: ~Inwestorxxx [83.4.172.*]
    A więc czekam spokojnie i cierpliwie na Informacje zbliżające się .................
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.