i kto miał racje orzeszki 17 spadkow i te obroty taki szajs powinni wywalac z ntowań gpw to zasmieca giełde rank 50 % w 2 tygodnie 4 kołeczka tu 2 zlecenia bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa ZENADA jeszcze duzo nauki przed wami orzeszki po wygraniu 120% kasuje sie zyski i zapomina o walorze i łowimy inne okazje na gpw
chłopie mnie tu juz dawno nie ma mam na ciagłych wiec jak sledze zlecenia to widzę mimochodem ten szit to wszystko nawet po 13 nie tykam teraz w grze jest action i rankprogres kicam na nich kołka na pare sesji za 200 kilo i cos tam wygrywam teraz 89 tys czekam az ktos podstawi zad to go zadowolę
Czesiu przecież niedawno brałeś pod akcje kredyt. Komornik ci siedzi na chacie. choinki w tym roku nie będzie. Biedny samotny człowieku IDŹ i nie grzesz więcej. Może nowy premier i ciebie schrystianizuje.
Kosmetyki EsotiQ wprowadził do Rossmanna, wiem , że schodzą , w sklepach bielizna męska wyprzedana są braki a ty prognozujesz katastrofę, z EMG pewnie by była, ale bez będzie dobrze