• stracency 2 zlecenia Autor: ~czesio [79.124.99.*]
    i kto miał racje orzeszki 17 spadkow i te obroty taki szajs powinni wywalac z ntowań gpw to zasmieca giełde rank 50 % w 2 tygodnie 4 kołeczka tu 2 zlecenia bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa ZENADA jeszcze duzo nauki przed wami orzeszki po wygraniu 120% kasuje sie zyski i zapomina o walorze i łowimy inne okazje na gpw
  • Re: stracency 2 zlecenia Autor: ~Basi [93.175.69.*]
    Po co tu siedzisz, sprzedaj i rób kasę na innych okazjach, to chyba bardzo proste.
  • Re: stracency 2 zlecenia Autor: ~czesio [79.124.99.*]
    chłopie mnie tu juz dawno nie ma mam na ciagłych wiec jak sledze zlecenia to widzę mimochodem ten szit to wszystko nawet po 13 nie tykam teraz w grze jest action i rankprogres kicam na nich kołka na pare sesji za 200 kilo i cos tam wygrywam teraz 89 tys czekam az ktos podstawi zad to go zadowolę
  • Re: stracency 2 zlecenia Autor: ~Morr [176.124.190.*]
    Czesiu przecież niedawno brałeś pod akcje kredyt. Komornik ci siedzi na chacie. choinki w tym roku nie będzie. Biedny samotny człowieku IDŹ i nie grzesz więcej. Może nowy premier i ciebie schrystianizuje.
  • czesio gdzie te spadki Autor: ~zorro2 [195.66.68.*]
    Kosmetyki EsotiQ wprowadził do Rossmanna, wiem , że schodzą , w sklepach bielizna męska wyprzedana są braki a ty prognozujesz katastrofę, z EMG pewnie by była, ale bez będzie dobrze
[x]
ESOTIQ 0,00% 31,90 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.