papier jest mega przeceniony i niedowartosciowany spadalo na malych obrotacg a chomik z jakiegos powodu chcial zanizyc kurs ! podejrzewam ze zbieral kase na nowa emisje ktora obejmie po 1 zl bo nie jest to oferta publiczna i to cala historia jak indeta to wszystko pouklada to bedzie znow 30zl czyli przed scaleniem 3 zl wystarczy spojrzec na wykres 10 lat
Porządkowanie Grupy to moim zdaniem sprzedaż spółek które zaklasyfikowali jako działalność zaniechana.- będzie z tego cash. Zobaczymy 15 grudnia jak się zachowa kurs.
jak to jak ? bedzie podbitka ,muszą upchnąć drobnym , potem troszke spokoju i zjazd poniżej złotówki , bez przyczyny scalenia nie robią , tym bardziej że papieru nie ma aż tak dużo , ale to czas skoryguje ?
Kurka wodna a ja bez akcji jestem oddalem po 16 gr ;((( teraz mam dramat myslicie ze uda mi sie jeszcze kupic po 3 zl mama mnie zabije babcia na lody wiecej nie da jak umoczylem akcje !!! Muwie powaznie mnie to zawsze oszukaja na tym forum dlaczego ludzie sa tak perfidni i tylko chca zabrac innym akcje !!!!!!!!!!!!!! Skoro pisza ze to zly papier to po co wogole sie tym interesuja no po to zeby oszukac naiwnych .. Banda naganiaczy na spadki to powinno ich spotkac piorun blekitny na stolku w lazience podworkowej !!!!