Mało mają nawet nie udaja ze nici z tej cenie no i ze fundy decyduja ....a ktory bank nie ma w strukturach funda ...twierdzą że będzie podwyższenie ceny wezwania. ....
I lub albo aby nie przegapić 18.12 ....
....ale troska ....
... jak za wykupu pp midas..
Sieją propagandę aby wsio im oddać. ...a ja tam mam to ...
Zabiorę tesciowa do Oświęcimia ...pokaże jej jaki tam mają prysznic
Zamknięcie sesji oznacza ,że Zapadła Decyzja na Wysokim Szczeblu. Będzie Podniesienie Ceny Skupu. To co się dało skupić jest Ich , ale jak widać to mało. Fundy postawiły zapewne Nowe Warunki i zobaczymy Prawdopodobnie 5 zł z przodu. Już w poniedziałek. Proponuję Przyglądać się i Nie Sprzedawać.
Pełna zgoda.Chociaż moim zdaniem sporo posprząta z parkietu w cenie wyższej od wezwania juz po podniesieniu na 5,xx.Do pułapu gwarantującego przymus i tak mu się bardziej opłaci niż radykalne podniesienie ceny wezwania.Życzę trafnych decyzji.Pozdrawiam
Ciekawe. Papier w ilości 600 tys szt po 4.78 zdjęty w piątek. Jak zmienia cenę na 5 to ktoś kto wiedział ,, za darmo ,, się ładnie spasie. Ruch był od 15stej. 0.2 gr x 600 tys = 120 tys.
Wziatka po 4.79 już nie znalazła zainteresowania i została niezagospodarowana.
syntosson....po co się rozwodzić nad jednym groszem ani ciebie ani mnie ani wzywajacemu ani całemu akcjonaratowi na tym nie zależy i maja mamy to w poważaniu. ....
Cena w okolicach 5zl to dalej jakieś tam sobie widzi misie jednego pana .... a sądzę że taka cena już zadowoli fundy i większą część akcjonariatu.....wieszczacych tutaj 6zl ....a jak zobaczą 5 to wypruja się jak jelita po kilku dniach....
....no ale co tam jedynie jakaś spekulacja może pociagnac na kilka chwil ..... większościowy nie pozwoli na jakiś mikolajkowy rajd...
A tesciowa juz się nie może doczekać wycieczki obiecałem jej też Wieliczke i Kraków .... kto ją tam zabierze jak nie ja
Pan Wójt nie jest prorokiem i nie wie jak będzie, ale jak będzie jeno 5 z przodu, to wzywający mogą Pana Wójta pocałować w to samo miejsce, w które ma już pocałować Pana Wójta Zarząd zgodnie ze Stanowiskiem Pana Wójta wobec Stanowisko Zarządu z dnia 16 listopada br.
Nie podniesie to nie wyprowadzi spółki z giełdy. Mnie akurat nie spieszy się do sprzedaży. Według mojej oceny duzo gorszym scenariuszem byłoby podniesienie ceny powiedzmy do 5,2-5,3. Cena nadal nie atrakcyjna ale już nie kompromitująca. Ciężko byłoby tez ocenić czy skup sie powiedzie. Mogłby już zebrać 75-80% od zniecierpliwionych fundów i akcjonariuszy ;(
Ale tak prostym językiem to co zrobić? Jak w ogóle odpowiedzieć na wezwanie? Mam akcje w DM Mbanku i nikt się ze mną nie kontaktował. Jeśli nie sprzedam teraz akcji to po 18 grudnia tracę wszystko? Czy jak? Ktoś tu na forum napisał, że wtedy akcje się ma ale są nic nie warte, bo MS mając pakiet większościowy dodrukuje sobie akcji i powiedzmy mój procent posiadanych walorów spadnie jeszcze niżej? czyli lepiej teraz oddać?
nie wal głupa Michal. Na kilometr widać że naganiasz z biura maklerskiego bo ci przykro że nikt nie przychodzi się zapisać i prowizja ucieka. nie próbuj straszyć emerytów bo emeryci mają w rodzinach tych co się znają i im wyjaśnią. zresztą tu na tym forum to uż wiele razy było opisywane więc jak ktoś faktycznie ciekawy to sobie przeczyta. a ty weź lepiej i zacznij dzwonić do klientów z propozycją kredytu to coś zarobisz za dzisiejszą dniówkę. żenada.
W kontekście roszczeniowości niektórych tutaj względem Sołowowa i ceny za Synthos, naganianie w ramach pracy w BM jawi się jako całkiem uczciwa robota :)