Utc,Też nie lubię tego sztucznie przyklejonego uśmiechu do wygłaszanych kwestii jak dotąd rodem "z obszaru dobrej nowiny" lecz aktual.nie ma lepszej opcji ze wszech stron.Stąd trzeba mu dać szansę Bez Hejtu utc, bo padniemy!
Oby tylko nie chciał nas obowiązkowo szczepić...
Och Dami, dajze sie poznac! Tak odwaznie, bez konkretu ale odwaznie, krytykujesz. Musisz byc lepszy od PMM. A jak juz swiat o PMM zdecydowanie pozytywnie to co by tu mu przyczepic na nie.... Da on wam, hochsztaplerzy,spekulanci- kolkowicze starej epoki, popalic. I chwala mu bedzie dodatkowa !
.Zaden kmiocy autorytet typu utc-podobny, nie ma moralnego ani autorytatywnego prawa oceniac PMM, bo naraza sie na smiesznosc. Chyba, ze ma osiagniecia zblizone do PMM. Ale w to watpie , czytajac ich tendencyjne wpisy na forum. Byc moze sam nie mam prawa Was krytykowac ale mnie takie dysproporcje wprewiaja w dyskomfort Przepraszam.
Prosze bardzo : ZWIEKSZONA SCIAGALNOSC PODATKOW, ZNACZACE OGRANICZENIA KARUZELI VAT, ZNACZACY WZROST UDZIALU BANKOW POLSKICH W POLSKIM SYSTEMIE BANKOWYM, ZNACZACY WPLYW NA WZROST WARTOSCI POLSKICH FIRM POPRZEZ WZROST EFEKTYWNOSCI ICH DZIALANIA, ZNACZACY, O ILE NIE DECYDUJACY, WPLYW NA ROZWOJ POLSKIEJ MYSLI TECTECHNICZNEJ I POLSKIEJ INNOWACYJNOSCI, WZROST NOTOWAN OCEN EKONOMICZNYCH MOZLIWOSCI POLSKI W OCZACH INSTYTUCJI NASTAWIANYCH WROGO DO POLSKI POPRZEZ ZDRAJCOW Z PO I N , AWANS DO GRUPY 25 KRAJOW NAJBOGATSZYCH, A tak poza tym , PMM to czlowiek nieprzecietnie wyksztalcony, obyty w swiecie finansjery, z praktyka poznawcza w takich krajach jak Niemcy, Szwajcaria USA, znajacy biegle jezyki (nie tylko poslki i rosyjski), o przeszlosci , ktorej sie nie wstydze, i....jest antykomunista , co znaczy....kazdy komunista wie o co chodzi :)
To byloby na tyle, choc nie wszystko co warto byloby miec swiadomosc wypisujac koniunkturalne brednie na uzytek zawiedzonych nominacja i dzialalnoscia MM.
I to wszysko na co Cie stac w odpowiedzi ? To wszysto co masz na wywolany temat do powiedzenia ? To cala Twoja argumentacja ? Malo. Tyle samo co calego PelO , PSL i N razem wzietych :) czyli palnac cos co ma odwrocic uwage od meritum , czyli sedna sprawy,
Biedaczku, zastanow sie co znaczy to slowo i znajdz sobie odpowiedz sam. Inaczej bede Cie traktowal jak wyjatkowego DURNIA.Wyjatkowego nie tylko z powodu ignorancji ale nadmiaru zlej woli.
Ja napisałem same konkrety pan pisał -znaczący dlatego pytam co pan przez to rozumie ?pytam bo nie wiem czy w sprawie długo narodowego który przekroczył bilion zł można powiedzieć -znacząco ?
Podaj lepszego kandydata-czekam.Jeszcze nawet nie został zaprzysiężony ,nie podjàł żadnej decyzji ,a ty już wiesz że będzie niedobry.Na jakiej podstawie?Miałeś wizjęczy masz uprzedzenia?
Znalazł sie obronca ubeków i zlodzieji. Widać po Twoich wpisach, że puszczaja Ci nerwy. Żadnej merytoryki, tylko wyzwiska. Brakuje żłobu co? Już niedługo się do POpaprańców dobiorą i pozmykają :)
P.S zobaczcie, że tych zlodzieji bronią naganiacze na spadki i cwaniaki forumowe. Nic wiecej nie potrzeba aby wyrobic sobie o nich opinię.