To dobry czy zły komunikat dla drobnych akcjonariuszy? Odrzucili cenę przejęcia, mogą jeszcze raz składać wniosek o wyciśnięcie niekontrolujących? Będzie jakaś kara dla Vitka? Wznowią notowania jakby nigdy nic?
5zl 10 w przyszlym roku
jak doczekamy sie info na temat warunkow wezwania na akcje
2-3euro za akcje podczas wezwania to minimum
2% freefloat wiec moga milo zaskoczyc
Czemu nie mogą tego puścić, czemu na gpw jak leci w dół to widełki mogą być i trzy razy dziennie a jak w gore to raz to na gpw jest jakieś prawo czy mafia robi co chce?
masz odbicie anale z pseudo gieldy nie pozwolą ci zarobić jakbyś wpier......
dalał to w dzień może być -50% przez tydzień w dzień w dziień ,a jak zarobić to palec środkowy
i taka jest pseudo prawna polska giełda
w normalnym kraju jest nadzorca animator wyznacznik widełek - jak jest manipulacja sprawdzają blokuja jest komunikat ,a jak nie ma nie mogą blokować proceder zachowany jak wyżej a tu sobie wisisz i wszystko zgodnie z prawem !!!
mieetek, kiedy puszczą notowania, bo w piątek sie zapakowałam i teraz nie mam za co wigilię urządzić, a stary nawalony już nawet do roboty nie chodzi, wiec wpływów nie ma, a za pincet to ja nie wyżyję. Czy można tych łobuzów do sądu podać???
"masz odbicie anale z pseudo gieldy nie pozwolą ci zarobić jakbyś wpier......
dalał to w dzień może być -50% przez tydzień w dzień w dziień ,a jak zarobić to palec środkowy
i taka jest pseudo prawna polska giełda
w normalnym kraju jest nadzorca animator wyznacznik widełek - jak jest manipulacja sprawdzają blokuja jest komunikat ,a jak nie ma nie mogą blokować proceder zachowany jak wyżej a tu sobie wisisz i wszystko zgodnie z prawem !!!"
Zycze wszystkim posiadacza akcji by w przyszlym roku ukazalo sie na liczniku w grudniu 10 zl :) Powodzenia i wytrwalosci a anala z gpw co blokowali caly miesiac nasza spolke wszystkiego najgorszego bo i tak g... wiecie o prawdziwym zyciu :)
mogą zrzucić...mają dużo tego, ale tylko po to aby jeszcze odebrać ludziom. Jednak obstawiam wzrost po pare % ,albo podciągną do 3 szybko licząc, że ktoś się zadowolony mały jak na potencjał, zyskiem..