tak ale niech w końcu puszczą te akcje Oszuści - mimo wszystko pieniądz wzięli 6 miesięcy temu - po kolei każdemu z nich należy się kopniak w przyrodzenie. To jest zwykła kradzież - za batona wsadzają pierdla, a za miliony nie
Oj nie rozumiesz chyba nowych standartów w sądownictwie: teraz jeśli ukradnie baton zwolennik radia ojca R. lub członek ekipy " dobrej zmiany" to będzie to usprawiedliwione..jak najbardziej słuszne i patriotyczne
A kto ci powiedział że w ogóle zostaną one dopuszczone do obrotu? KNF prowadzi postępowanie ws Minoxa i tego ich ruchu, na CFI nie dopuszczono i tutaj będzie tak samo, po co się zapisywałeś
ja też mam PDA i mam też na PRESTO tu akcja trwała ponad rok i w tym czasie nastąpił spadek wartości o 50 % w stosunku do PDA. Ja kupiłem po 10 groszy a 5 groszy obecnie, a nawet w tej chwili do 4, nie wiem jak tu będzie oby było inaczej ale tu jest wszystko możliwe
Dnia 2017-12-13 o godz. 08:55 ~qqq napisał(a): > A kto ci powiedział że w ogóle zostaną one dopuszczone do obrotu? KNF prowadzi postępowanie ws Minoxa i tego ich ruchu, na CFI nie dopuszczono i tutaj będzie tak samo, po co się zapisywałeś
qqq, kto ci powiedział że nie zostaną dopuszczone do obrotu? Ze statystyk wynika że giełda dopuszcza do obrotu ponad 99% nowych emisji, faktycznie czasem to trwa nawet rok...
jak kurs będzie rosnąć na 40 groni to szybko się poustawiają chętni bo tak to jest jak kurs rośnie. Jeszcze parę dni temu niewiele chętnych było po 13 groszy, a dzisiaj już poustawiani po 16 groszy. Wystarczy że trochę ruszyło. Pytanie jest jeszcze kot objął 7 mln akcji.
chyba 1.40! Tyle bodajże wynosil kurs 3dni po debiucie który przypominam był w tym roku. Nie zdziwie się jak dopuszczą do obrotu w ostatnią sesje 2017r. http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/28473818,m-trans-sa-15-2017-rejestracja-przez-sad-zmiany-wysokosci-oraz-struktury-kapitalu-zakladowego
Według mnie zarypali wam kasę, teraz powinieneś drgą cywilną wystąpić o zwrot kasy plus odsetki, za rok tonawet jakbyS DAŁNA LOKATE MIAŁBYŚ 4% a tak zostałęś darmowym dawcą kapitału kto sięby na to zapisywał, tobyło oszustwo minoxa
Dnia 2017-12-28 o godz. 20:08 ~asad napisał(a): > Według mnie zarypali wam kasę, teraz powinieneś drgą cywilną wystąpić o zwrot kasy plus odsetki, za rok tonawet jakbyS DAŁNA LOKATE MIAŁBYŚ 4% a tak zostałęś darmowym dawcą kapitału kto sięby na to zapisywał, tobyło oszustwo minoxa
asad, dla jakiej kancelarii adwokackiej pracujesz? Wystąpienie w tej sprawie na drogę cywilną to pewny zysk. Ale zysk dla kancelarii bo wezmą kasę za sprawę w której nie ma szans na wygraną.