Przypomnę Wam tylko że ostatnią ustawę o innowacyjność Gowin w ścisłym porozumieniu z Morawieckim pisał. Świnki kwik kwik czas na pobudkę chodzcie do nas sie najeść :-)
Premier Morawiecki i premier Gowin. Będziemy płynąć wszyscy w jednym kierunku. Beata dostanie sprawy socjalne. I też będzie dobrze. Będzie równowaga. Potrzebna jest przy kolejnych wyborach. Beata będzie naganiać tych trochę niżej w hierarchii społecznej a Morawiecki będzie chwalony za inwestycję za gospodarkę. Będzie super! Pamiętacie że mówił o rządach do 2030 roku! Na pewno nic złego tutaj się nie wydarzy.
Dnia 2017-12-08 o godz. 09:35 twardy napisał(a): > Pamiętacie że mówił o rządach do 2030 roku!
To, że mam Ursusa i kupuje dalej te akcje, nie znaczy, że osobiście chce ich rządów do 2030....bo nie chce!!!! Co nie zmienia faktu, że beznadziejna Wasza Betatka na szczęście została zastąpiona przez kogoś kompetentnego, jednego z nielicznych kompetentnych w tej całej "wicie rozumicie" ekipie...pismaki!
Akcje ursusa dały mi lekko inne spojrzenie na ten rząd oraz dystans Faktycznie czasem ich nawet lubię.....ale to tylko za marketing jaki robią firmie, której mam akcje.