Nie ma podanej ceny bo to było wniesienie akcji jako wkład niepieniężny. Akcjonariusze T2P wnosili swoje akcje za udziały w nowej spółce z o.o. GNV. Czy tak trudno zrozumieć komunikaty?
Jak było wcześniej powiedziane wartość 1 akcji T2P została wyceniono na 1,5 zł po konwersji akcjonariusz otrzyma 15 akcji nowej spółki Pozdrawiam 10 groni za akcje
Ostrzegalem ze zwala na 10gr bedzie i nq to sie zaś osi. Czytajcie raporty na cwk i nominal akcji zwracajcie najbardziej uwage to nie bedziecie tracic pieniedzy. Wasza spolka warta jest ok 10gr wedlug ostatniego raportu finansowego patrzac na aktywa a wy wolicie brac praeie 10razy drozej gdzie macie rozum? Ja czekam na przedzial 5-10gr i moze kupie obecnie jest duzo za drogo.
A czy wogole czytaliscie ze ta spolka utworzona jest w tym roku niedawno pare miesiecy temu i ma kapital zakladowy zaledwie 10tys zl. Wpiszcie nazwe tego GNV dodajcie KRS i w google znajdziecie sobie. Czy nie chca tu przypadkiem oszukac akcjonariuszy?
I bedziecie czekac pewnie kilka lay za rzekomym pokazem, wciaz moga przesuwac jego date i tak bez koncs. Skad ja to znam - inventi-chinczycy, depend itd. Stoje z boku powyzej 10gr nie tykqm i to jak sytuacja bedzie jasna bo jak narazie to im nie wierze cos tu nie gra. Skoro dostaja upomnienia z gieldy a to juz tylko 1krok do zawieszebia spolki. Juz raz was zawiesili wczesniej. Poczytajcie troche o spolce a to ie inwestujecie na oslep w przewartosciowana na dzien dzisiejszy spolke. Moze kiedys bedzie dobra i obecna cena niska ale to moze i kiedys. A dzis jest dzis i ok 10x za drogie sa te akcje. Wczytajcie sie w raport za ostatni kwartal zwracajcie uwage na liczby, na aktywa - on jest wyznacznikiem przyszlego kursu akcji.
I masz odpowiedz dla mnie drukarze sa wszyscy gdzir nominal 20gr jest a dotacja smieszna co to jest za kwota w porownaniu do kapitalizacji ok 30mln zl balon w tej chwili bez zyskow i tyle w temacie. Aktywa kilka baniek a wycena prawie 20x wyzej to musi spasc na ok 20gr nie ma sily, ale zrobicie jak uwazacie. Przewidziec spadek na spolkach jest bardzo latwo trudniej juz o wzrost choc to tez dosc latwe mialem na mysli ze trudniej przewidziec dokladny czas w jakim nastanie spadek/wzrost kursu.
Nam wiem o jaka kwote tu chodzi ale to tylko plany i marzenia poki co zyskow nie maja. Jak sie pokaz nie uda to z planow nici a wtedy bie 10gr a 1gr moze byc. Ty nie zwracasz uwage na aktualny majatek ktory jest duzo nizszy niz wycena na gieldzie tylko zyjesz przyszloscia i marzeniami a nie pomyslales ze moze im nie wypalic z tym interesem i z zyskow nici. A wam sie juz marzy drugi ekoexport a poza tym tak jak wrosl tak spadl juz caly prawie spojrz na wykres :D
Z jednym się zgadzam że to są plany. Wiesz ile kosztował 11bit, cd projekt? O jakich majtkach byli na początku? Ta spółka ma szansę rozwoju bo wchodzi w niszę produkcji energii praktycznie że wszystkiego co posiada te energię. Żeby móc zarobić na urzadzeniach wcześniej trzeba je dopracować do perfekcji a to wymaga czasu. Takich urządzeń nie ma na rynku i nie ma się na kim wzorować. Ty chciałbyś mieć tanią spółkę z dużym kapitałem i zyskiem o perspektywach pewnych na przyszłość. Pomyliłeś miejsca, to nie tu