Niestety ale mamy trend spadkowy i to piekielnie silny. Kto teraz kupuje z drobnych? Ty! Przebiliśmy 130 i idziemy na 120. 8 miesiąc spadkowy, niestety. Do zobaczenia na poziomach 100.
Myślę, że jutro odbije w okolice 131, więc będę miał szansę sprzedać, ale jeszcze muszę to przemyśleć, bo uważam, że niżej spaść nie powinno, a zysk rekordowy
Technicznie nie wygląda to dobrze i dlatego uważam, że jeszcze trochę spadnie. Do wyników obstawiam lekki spadek lub trend boczny. Wzrostów na razie nie będzie. Jeśli ktoś ma już dużą stratę, to nie sprzedawajcie, bo największe spadki mamy już za sobą, a po wynikach kurs może zmienić kierunek na wzrostowy.
Trudno się tutaj spodziewać wzrostów przez wiele miesięcy. Kuchenki źle się sprzedają, trzeba robić cały czas promocje. Ogólnie bardzo słabiutko. Trzeba szukać zarobku gdzie indziej a Amike sprzedać po 130zł.
Ja mam po 162 zł, znajomy po 176 zł nie sprzedaliśmy i nie oddamy ze stratą
Czwarty kwartał będzie najlepszy w roku, wszystko co amica miała wydać to wydała,czyli czysty zysk drugi kwartał był bardzo dobry, więc wyniki za cały rok będą dobre, kurs napewno pójdzie do góry, kwestia czasu, a po nowym roku będą grali pod dywidendy a amica napewno będzie miała wyższą niż rok temu taki moje zdanie
słaby funt ,słabe euro, słaba sprzedaż .Drogie koszty produkcji, To znaczy wynagrodzenia,energia elektryczna itp.Wszystko to wskazuje na kiepskie wyniki w czwartym kwartale i za cały 2017 rok . Jedyny pozytyw to magazyn który jest zresztą niewypałem bo amica zapasy przechowywała u swoich hurtowników .Hurtownicy mieli cały asortyment na magazynie i go sprzedawali,teraz będą musieli kupować ...amica strzeliła sobie w stopę .SPRZEDAWAĆ TEN BADZIEW zanim będzie po 80 zł