Ktoś bierze akcjonariuszy na przeczekanie i testuje cierpliwość, ale moim zdaniem się przeliczy i w końcu odpuści. Tu sami zahartowaniu gracze, którzy od roku czasu czekają na mocne odbicie i szczyty powyżej 16 zł. Podobnie do założycieli PGS robią swoje, zgodnie z własnym przekonaniem i nie dadzą się zwieść zagrywkami na tak małym wolumenie.
Dnia 2017-12-06 o godz. 16:51 ~pedrogonzales_prawdz napisał(a): > Ktoś bierze akcjonariuszy na przeczekanie i testuje cierpliwość, ale moim zdaniem się przeliczy i w końcu odpuści. > Tu sami zahartowaniu gracze, którzy od roku czasu czekają na mocne odbicie i szczyty powyżej 16 zł. > Podobnie do założycieli PGS robią swoje, zgodnie z własnym przekonaniem i nie dadzą się zwieść zagrywkami na tak małym wolumenie.
buahahahaha... :):):) Jaki "ktoś", jaką cierpliwość, o jakich znowu zagrywkach piszesz....????? :):):) Nie odleciałeś za bardzo...??? :):):) Jak nie napiszesz konkretnie, to wezmę cię za bajkopisarza...:):):)
pedrogonzales, to nie pisz bzdetów, bo się ośmieszyłeś...:):):) Ja dam się pochlastać za PGS, a durnowate teksty mnie nie interesują, jedynie wkurzające jest, że spada bajkopisarzu! Nie naganiaj więc! Dobra zmiana tu idzie! Alleluja!
Nie wiem czy piszesz na serio czy jesteś trollem, ale jeśli na serio to proponuję poczytać więcej zanim zaczniesz spekulować większą ilością pieniędzy.
tak spokojnie na papierze bo wszyscy czekają aż PGS zacznie pracę nad dywersyfikacją działalności i rozpocznie produkcję condomów xxl dla murzynów z afryki