Straty, straty , a Wy oczekujecie „zieleni” ...Nie wierze ,ze jesteście aż tak naiwni...
Sytuacja jest gorsza w spółce niż rok temu , bo rok temu nie było kasy,a spółka miała lepsze wyniki . Dzisiaj emisja goni emisje , za chwile pewnie sprzedaz marek ,a wyniki beznadziejne. Widać ,ze po zwolnieniu Nowakowskiej chłopaki sobie nie radzą. Posprzedaja marki , kasa się rozejdzie do swoich , a potem komunikat , Żr jednak się nie udało i upadłość likwidacyjna ...Nie można dużej robic pieniędzy na emisjach kolejnych pakietów akcji i sprzedaży majątku firmy.Niestety.
Ps.
Ale co tam :)))Będzie dzida i 3,60 do końca grudnia ,nie Pandora???
:))) Ładować PKC pod korek
Obiektywnie mówiąc ,wyłączając emocje , spółka prz dzisiejszych wynikach warta jest Ok 1,00 -1,20 zł za akcje. To co mamy obecnie to mocne przewartościowanie.
Oczywiście ,może być jakiś irracjonalny ruch w górę ,ale to tylko czysto spekulacyjny.
A skąd ty możesz wiedzieć ile warta jest ta spółka? Policzyłes to wskaźnikowo, dyskontem czy likwidacyjnie? Zadna z metod na obecnym etapie się nie nadaje :) 1-1,2 to tylko twoje widzimisie :)))))
Dnia 2017-12-05 o godz. 16:02 ~Kapitan napisał(a): > A skąd ty możesz wiedzieć ile warta jest ta spółka? Policzyłes to wskaźnikowo, dyskontem czy likwidacyjnie? Zadna z metod na obecnym etapie się nie nadaje :) 1-1,2 to tylko twoje widzimisie :)))))
bo to jest wartość spółki liczona bez Nowakowskiej na pokładzie :))) prawda Wujek? :)))
wszyscy psioczą, a nikt akcji nie sprzedaje, lepiej sprzedawać teraz bo do końca roku ja muszę wrzucić swoje i na podwójnych widłach się nie zatrzyma .... :)))
Pandora nie strasz nie strasz - przeciez mialas sypnac tyle zeby na buty starczylo potem mialas buty wdziac i wtedy mialo cie z nich wyrwac na crm - a przynajmniej tak „twardykuba” wieszczy....
Dnia 2017-12-05 o godz. 17:21 ~RR napisał(a): > Pandora nie strasz nie strasz - przeciez mialas sypnac tyle zeby na buty starczylo potem mialas buty wdziac i wtedy mialo cie z nich wyrwac na crm - a przynajmniej tak „twardykuba” wieszczy.... > > > > :)
RR wywaliłam Cormay, bo tam już chyba nawet na podbitki kasy nie mają, a ja nie mam ochoty jej tracić, już na Orphee wystarczająco straciłam
dawaj swoją perłę, to Ci dodatkowy obrót zrobimy :))
tylko Bumech, ACT i Ranka mamy obgadanego, musisz z czymś nowym wyskoczyć :)))
oj, pisałem wcześniej ze jestem poruszony tym SEV po Twoim nadaniu, gdzie się podziewasz oprócz MIR...i teraz już wiem ocb....wisisz na haku pandorko >? i teraz te akcje grosidła :) ciekawe zagranie ! spolka jakich widziałem chyba na bananowej kilka...ten ff, ten zjazd...nic się nie dzieje, oprócz mega kontraktow, ale takie spolki znam. Porządne :) raportujące kiedy trza :) zyski cisnące...i giganty na giełdzie robia co chcą....ble, np. LUG i wiele porządnych spółek gdzie nie pilnują ich odpowiednie jednostki wchodzi banda i po ludzku jedzi jak na swoim...zycie....co będzie ?!? pocisna górę ? bo korci chol choć drobnym wejść...więc ?
Bywalec, aż tak biegła w giełdowych perełkach jak Ty to ja nie jestem :)))
nudzi mnie trochę giełda, bo jest wiecznym życiem w przyszłości, mi teraz potrzeba życia tu i teraz, jadę pogadać z Buddą, może mnie oświeci, to jak wrócę to w coś zainwestuje, może w chinską walutę, bo podobno wszystko teraz przenosi się do Azji? Pani Walewska i Chopin też :)))))
SEV nie kupuj więcej niż 5k, równie dobrze mogą akcje wyskoczyć o 500%, co mogą ją zdjąć z giełdy, nie wiem po co notowane są akcje spółki z FF na poziomie 2%, kup kilka i zapomnij, są spółki na które trzeba bardzo długo czekać
albo kup Digital swojego ulubionego pana K :))) pewnie równie długo do kiszenia co SEV
Dnia 2017-12-11 o godz. 11:12 ~DigitalAvenu napisał(a): > Odkąd w Digital pojawił się Pan K. ...nastąpił spadek z 3,00 zł na 0,20 :)
jest to cenna refleksja :)))) choć z drugiej strony jaki potencjał wzrostów :))))
największym minusem Mirosławy jest brak obrotów, może i grubi siedzą zapakowani pod korek czekając na nową flaszkę Chopina, ale dla drobnych taka spółka to kanał :(
jak wszyscy czekają na wzrost, może się to skończyć brzydkim spadkiem :(