kto zareagował i uciekł z tego waloru ochronił duzo kasy mówiłem ze tu jest sufit 27 zł tu jest wszystko w tej cenie nastepne raporty i co tam jeszcze moze jeszcze do 30 i koniec zgrana karta po ogłoszeniu raportu duze obroty jak na esotiq i ucieczka teraz podpucha z cena 30 zł na sprzedaz poza obrotem oj robaczki to juz niestety koniec wzrostów cena 15-17 zł to wartosc realna i tam schodzicie pare sesji z pkc i po zabawie było słuchac a nie udawac znawców porady darmowe ja w tym czasie wyjołem na dino 21 %teraz czekam z gotówka na rachunku obstawiam ursus i cene na 14 zl w 2018 r czekam na zjazd ponizej 4
Witaj czesiu ups chodziku księżycowy. Twoje proroctwa są tyle warte ile twoja wieloletnia wiarygodność na rożnych forach. Szkoda mi ciebie juz od lat. Ale zauważyłem jedną prawidłowość zbliżające się święta i twoja samotność. To jest trudne i współczuję ci chłopaku. Nic tak cię nie cieszy jak wkurzanie innych. Czy jak w tym tygodniu osiągnie magiczne 30 zł znikniesz z forum? Męska odpowiedź
mylisz mnie z kimś małym ja kicam na gpw od poczatku i mozna powiedziec ze z tego zyję jestem po prostu dobry i tyle nie pisz o jakims smarkaczu bo mnie smieszysz i nie pisz ze nie ma kropek przecinkow itp itd bo mam w.......e na to mam 7000 tys emerytury i bawie sie na gpw skad domysl sie