Każdy zadaje to pytanie od 4zł. Wiec wszystko jest mozliwe . Jak robili emisje po 1zł to bylo nie mozliwe zeby spadło poniżej 1zł. Teraz zrobili po 0,30gr. Więc scalenie jest mozliwe :)))
Musi być do góry bo moja śr cena zakupu to ok0,90 gr. Ja liczę na 1,20-1,40 do Sylwestra.Etedy zarobie ok 12 tyś zł.Tak będzie to bardzo perspektywiczna firma.
Aby doszło do porozumienia drobnych to musi być ktoś kto ich zorganizuje. Ja spróbuje zacząc.Proponuje spotkanie drobnych akcjonariuszy 5 stycznia w czwartek w Warszawie w Hotelu Sobieski o godzinie 16 Prosze o opinie.Bez takiego spotkania drobni akcjonariusze nie mają szansy się porozumieć Macie Państwo konkretny termin konkretne miejsce i działajmy,a nie gadajmy
Trzeba stworzyć siłe głosu na Walne,po prostu stworzyć współny front Siła połączonych głosów drobnych akcjonariuszy w tym wypadku jest ogromna,pod warunkiem ,że to się uda
Ptys, zaciekawiła mnie twoja determinacja i przeczytałem cały wątek ..
Pozwolę sobie stwierdzić ze Twoj zarobek z 30 000 akcji moze nie pokryć kosztów wynajęcia sali w Hotelu Sobieski dla wszystkich drobnych akcjonariuszy PRC .
Po co chcecie wynajmowac sale? Jakas knajpa? Strefa coworkingowa? Skontaktujcie sie z Sii oni pomoga Wam nakreślic plan działania. W międzyczasie spółdzielnia bawi sie w najlepsze ustawiając sobie dowolnie przebieg kolejnej sesji.
Pamietaj Ptys ze na forum, piszrównież tacy, ktorzy maja dokladnie odwrotny interes, czyli aby Porozumienie nie powstało. Tak jak piszesz trzeba dzialac a nie jeczec, najpierw garstka, pozniej dołacza sie inni. Listella ma tylko 33 proc, reszta to potencjalnie MY.
Zwróccie uwage na wprowadzane dzisiaj zlecenia z prawej strony 59gr - 1 sztuka, 58 gr -10 szt, to jest manipulacja, manipulacja jest przestepstwem ścignaym karnie. Oni tu non stop bawią sie kursem!
Jeśli będzie emisja po 30 groszy, to wartość księgowa wszystkich akcji będzie na poziomie 48 groszy....mamy teraz 55 groszy i uważam, że to już jest dość tanio, nawet biorąc pod uwagę emisje po 55 groszy... Jeśli nie będzie upadłości, to potencjał do wzrostu spory.