Kto pyta nie bładzi, ale to pytanie powinno byc skierowane w odpowiednie miejsce. Zapisz sie do news lettera i dostaniejsz odpowiedz na nurtujace pytanie.
Jesli chodzi o tytul to chce tylko powiedziec, ze jesli martwicie sie ze mab bedzie bankrutem i BZWBK bedzie dysponowal jakas pula akcji CLN, to wartozadac sobie pytanie.
Dlaczego Mab jest wyceniany na 1.1 mld pln a CLN na 1.3 mld i komu zalezy zeby od miesiecy budowac wrazenie podazy przy 7%FF nieintytucjonalnej. Grubasy sami chca koniecznie sobie KUKU ZROBIC. :)
A leszczom po majtkach z rana pociekła. To jest klasyczne odleszczanie. Na mabionie żadnej paniki a tu leszcze sieją teorie spiskowe. Podoba mi się to.
no mi się udało opchnąć na dzisiejszym szczycie jak dotąd, a czy będzie wyżej? cóż ja swoimi pieniędzmi sprawdzać tego nie zamierzam, jak zwykle sprzedałem za wcześnie :)
Ja przed chwilą zrobiłem skromne zakupy - pierwsze w Grudniu. A dzięki niskiemu kursowi uśrednia się powoli w dół i z 34,44 zaraz zjadę na 33,9 :)
Swoją drogą widać, że info o paczce skandynawskiej nie zrobiło wrażenia na kursie. I ciekawe czy jak na początku roku wjadą nowe rynki czy kurs nadal będzie tak niemrawo się zachowywał.
pozdrawiam wiernych i stałych uczuciowo akcjonariuszy