według zapowiedź z pocczątku roku debiut miał być do końca II kwartału. ale jak widać tu czas jest pojęciem względnym, tak jak z arrinerą, kiedy to miala być już wersja drogowa w sprzedaży? teraz wymyślili wersjeelektryczna i też będzie tak gotowa jak poprzednia spalinowa drogowa.
Ocena dokumentacji to jedno, decyzja o dopuszczeniu do obrotu to drugie, a etap rozwoju HG w kontekście debiutu na NC to trzecie. Wg mnie firma za mało jeszcze dokonała, aby debiutować na NC. Pospiszyli się z Edengradem w EA i teraz sytuacja jest trudna, bo nie mogą cofnąć czsu i zmienić słabego pierwszego wrażenia setek graczy.
Dobrze oceniany jest pomysł na grę, natomiast realizacja pod względem technicznym jest raczej przeciętna, duża ilość bugów nadal kiepska optymalizacja. Te czynniki powodują, że gra nie może zapalić i złapać wiatr w żagle. Ja mam po wczorajszym debiucie całkiem pokaźny bunkier podatkowy :( Taki klimat post apo w portfelu. Ale spoko.
Spokojnie, Erne ma warranty 300 k do wykupienia po 18 zl. Wywinduje wysoko. Swoje sprzeda po 6 zł a potem na 50 zł poleci obejma za 18 warranty i będą po 50 upychac
To ze ma warranty nie znaczy ze musi z nich korzystac, wycena 20 zl za akcje byla ustalana w momencie szczytow na gdev , na debiuce tyle spadlo bo reszta podobnych spolek zanotowala spadki po okolo 70% , erniaki maja tutaj maly udzial wiec raczej bede sie skupiac na pompowaniu kursu na telehorse i site.