• kiedy debiut huck? Autor: ~egonolsen [212.160.172.*]
    na wieczne nigdy? o zaliczkach na arrinere nie wspomnę.
  • Re: kiedy debiut huck? Autor: ~Trader [62.133.137.*]
    Proces oceny wniosku o wejście HGames na parkiet NewConnect dobiega końca. Obstawiam debiut w grudniu.
  • Re: kiedy debiut huck? Autor: ~Darek [31.179.99.*]
    Masz jakieś info oprócz tego co jest na stronie Huckelbery ?
  • Re: kiedy debiut huck? Autor: ~egonolsen [83.26.232.*]
    według zapowiedź z pocczątku roku debiut miał być do końca II kwartału.
    ale jak widać tu czas jest pojęciem względnym, tak jak z arrinerą, kiedy to miala być już wersja drogowa w sprzedaży? teraz wymyślili wersjeelektryczna i też będzie tak gotowa jak poprzednia spalinowa drogowa.
  • Re: kiedy debiut huck? Autor: ~Trader [62.133.137.*]
    Info mam z NewConnect, od opiekuna HGAMES. Proces oceny dokumentacji jest bliski finału.
  • Re: kiedy debiut huck? Autor: ~Hossa [46.186.84.*]
    Ocena dokumentacji to jedno, decyzja o dopuszczeniu do obrotu to drugie, a etap rozwoju HG w kontekście debiutu na NC to trzecie. Wg mnie firma za mało jeszcze dokonała, aby debiutować na NC. Pospiszyli się z Edengradem w EA i teraz sytuacja jest trudna, bo nie mogą cofnąć czsu i zmienić słabego pierwszego wrażenia setek graczy.
  • Re: kiedy debiut huck? Autor: ~Fin [81.190.241.*]
    Przecież oceny majawysokie
  • Re: kiedy debiut huck? Autor: ~Hossa [94.75.90.*]
    Dobrze oceniany jest pomysł na grę, natomiast realizacja pod względem technicznym jest raczej przeciętna, duża ilość bugów nadal kiepska optymalizacja. Te czynniki powodują, że gra nie może zapalić i złapać wiatr w żagle. Ja mam po wczorajszym debiucie całkiem pokaźny bunkier podatkowy :( Taki klimat post apo w portfelu. Ale spoko.
    Spokojnie, Erne ma warranty 300 k do wykupienia po 18 zl. Wywinduje wysoko. Swoje sprzeda po 6 zł a potem na 50 zł poleci obejma za 18 warranty i będą po 50 upychac
  • Re: kiedy debiut huck? Autor: ~Www [31.0.70.*]
    To ze ma warranty nie znaczy ze musi z nich korzystac, wycena 20 zl za akcje byla ustalana w momencie szczytow na gdev , na debiuce tyle spadlo bo reszta podobnych spolek zanotowala spadki po okolo 70% , erniaki maja tutaj maly udzial wiec raczej bede sie skupiac na pompowaniu kursu na telehorse i site.
    Erniaki mają prawie połowę spółki uwzględniając warranty. Policz sobie 300 tys akcji za 100 zł jak edegard wypali
[x]
ERNE 20,00% 0,06 2019-04-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.