• Groszołapy kontratakują! Autor: ~reno [188.146.96.*]
    taki kontratak jakie groszołapy:)
  • Re: Groszołapy kontratakują! Autor: ~Biolog [37.47.64.*]
    Pewnie liczyli ze po 5 zł sie wysypia a tu zonk , Rynek przejrzał ich zamiary i popytu wogole nie ma , mimo se za 3 msc rozpoczęcie badań , tak jak powiedziałem musza wysypać wszystko bez zarobku wtedy kurs wróci na 5 zł , dziwie sie tylko ze triton tego nie odbierze od nich np po te marne 3 zł żeby na prezenty na święta. mieli ,
    I mamy 2,5 zł , jednak prezentów na święta nie będzie , szkoda ze spółka nie wyszła do rynku bo wydaje mi sie ze lepszy akcjonariat by znalazła a tak to sie sprzedała marnym spekulantom , nie mam pojęcia po ile oni w takim razie kolejna emisje sprzedadzą , chytry dwa razy traci niestety .
  • Re: Groszołapy kontratakują! Autor: ~darad [83.25.202.*]
    emisja prywatna, nie dla nas znów po 2,30
    A kto im po tyle obejmie jak na giełdzie możesz po 2,5 zł kupować , dyskonto 10% ? Niech zapomną , a trzeba im min z 5 mln zł / rozpoczęcie kolejnego projektu z 2 mln na początek i 3 mln zł na dokończenie aktualnego projektu , potem kasa z umów licencyjnych ale to dopiero 2019 , na giełdzie musi być conajmiej 3 zł i tam popyt wtedy sprzedadzą po te 2,3 zł w innym przypadku niech zapomną o emisji
[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.