• przypomnienie o ostatnich planach MGS Autor: ~Przypomnienie [37.47.2.*]
    tak dla przypomnienia: 2,5 miesiąca temu zmieniła się strategia spółki:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-S-A-Aktualizacja-strategii-Spolki-7542946.html 
    teraz ma być kilkanaście gier w ciągu roku i kryptowaluta :-)))))))))))))))))))))))))))

no ale idąc dalej 2 miesiące temu poznaliśmy jakże trafny plan wydawniczy spółki:
    W III i IV kwartale 2017 roku Spółka wyda następujące tytuły:
    1) NatGeo Wild Colors – na platformy iOS/Android
    2) Energy – na platformy iOS/Android
    3) Food Chain – na platformy iOS/Android
    zródło: https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-S-A-Plan-wydawniczy-Emitenta-7544353.html 
    hmm, w 3 kwartale nie zadebiutowało nic (przynajmniej ja nie pamiętam) więc mogli sobie ten 3 kwartał pominąć skoro podali komunikat 20.09.17 (ale przecież jeszcze 27.09 pani prezes AZ zapewniała, że premiera nastąpi do końca września, pamiętacie? :-)))))) No dobra mamy 4 kwartał i do końca tego kw został już tylko 1 miesiąc, hmm nie wiem jak traktować premierę apki NGW Colors na iOS. Czy to jest już pełna premiera czy jeszcze nad nią pracują bo nie wiem?
    No więc wyznawcy MGS cieszcie się bo w grudniu ma nastąpić premiera 2 gierek: Energy i Food Chain oraz pamiętajcie ma być grywalne demo phantomsix :-))) Ciekawe czy te 3 tysiące zł, co mają na kontach wystarczy na realizację planów?

• Re: przypomnienie o ostatnich planach MGS Autor: ~Amator [213.127.67.*]
    A później jazda w górę !
  • Re: przypomnienie o ostatnich planach MGS Autor: ~Moto [178.235.42.*]
    Dnia 2017-11-29 o godz. 19:39 ~Przypomnienie napisał(a):
    > tak dla przypomnienia: 2,5 miesiąca temu zmieniła się strategia spółki:
    >https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-S-A-Aktualizacja-strategii-Spolki-7542946.html
    > teraz ma być kilkanaście gier w ciągu roku i kryptowaluta :-)))))))))))))))))))))))))))
    >
    > no ale idąc dalej 2 miesiące temu poznaliśmy jakże trafny plan wydawniczy spółki:
    > W III i IV kwartale 2017 roku Spółka wyda następujące tytuły:
    > 1) NatGeo Wild Colors – na platformy iOS/Android
    > 2) Energy – na platformy iOS/Android
    > 3) Food Chain – na platformy iOS/Android
    > zródło: https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-S-A-Plan-wydawniczy-Emitenta-7544353.html
    > hmm, w 3 kwartale nie zadebiutowało nic (przynajmniej ja nie pamiętam) więc mogli sobie ten 3 kwartał pominąć skoro podali komunikat 20.09.17 (ale przecież jeszcze 27.09 pani prezes AZ zapewniała, że premiera nastąpi do końca września, pamiętacie? :-)))))) No dobra mamy 4 kwartał i do końca tego kw został już tylko 1 miesiąc, hmm nie wiem jak traktować premierę apki NGW Colors na iOS. Czy to jest już pełna premiera czy jeszcze nad nią pracują bo nie wiem?
    > No więc wyznawcy MGS cieszcie się bo w grudniu ma nastąpić premiera 2 gierek: Energy i Food Chain oraz pamiętajcie ma być grywalne demo phantomsix :-))) Ciekawe czy te 3 tysiące zł, co mają na kontach wystarczy na realizację planów?
    >

czy będą te 3 gry do końca roku jak obiecali czy to już trup?

• Re: przypomnienie o ostatnich planach MGS Autor: ~Mathef [94.254.178.*]
    Za parę dni aplikacja na androida ma być od National . Tak było podane
  • Re: przypomnienie o ostatnich planach MGS Autor: ~Amator [95.97.201.*]
    Już niebawem
  • Re: przypomnienie o ostatnich planach MGS Autor: ~Wiaderko [188.146.68.*]
    Widac powolne ssanie papieru na obecym poziomie, jestem ciekawy zakonczenia roku, kibucuje :)
  • Re: przypomnienie o ostatnich planach MGS Autor: ~Amator [213.127.65.*]
    Nat Geo Color Wild wciąż ulepszają , na FB jest post z 7.12.2017 , dodali pejzaże afrykańskie. Miłego kolorowania.
  • Re: przypomnienie o ostatnich planach MGS Autor: ~Zawiedziony [188.146.164.*]
    I co z tego jak tego nikt nie ściąga, nie wspominając o mikropłatnościach. Ktoś już tu wspominał że ta spółka to wydaje duże pieniądze na projekty z których nie ma pieniędzy. Ja też bym tak chciał, dajcie mi pieniądze a wydam je według swojego uznania.
  • Re: przypomnienie o ostatnich planach MGS Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-12-09 o godz. 11:24 ~Amator napisał(a):
    > Nat Geo Color Wild wciąż ulepszają , na FB jest post z 7.12.2017 , dodali pejzaże afrykańskie. Miłego kolorowania.

aaa....yyy..... a co tam jest do ulepszania?........ :)))) kolega chyba aspiruje na kolejnego koszałka opałka snującego opowieści z mchu i paproci ..... Twitter oddaje w pełnej krasie popularność tej niesamowitej aplikacji .... co oni tam pisali przy okazji "umowy" 100 a nie chyba 200 mln użytkowników hmmm wg. mnie i poniższych danych chyba deczko im brakuje.......... :))))))

piszesz "miłego kolorowania"? ....kolego....przy okazji wszelkich postów nt. NGcolor jedna jedyna osoba !!! (szkoda, że nie pamiętam nicka) na forum napisała coś co jest meritum tej porażki.... aplikacja polega na wypełnianiu pustych pól nie kolorowaniu .... ale spoko miłego "kolorowania" może za niedługo wrzucą jakieś "pejzaże kosmiczne".........
    pod forumowych kosmitów?.... Luz jak tam chłopczyku?....nie żeby coś tam do i o tobie..... ;)))

• Re: przypomnienie o ostatnich planach MGS Autor: ~Amator [213.127.65.*]
    Masz rację, ale pejzaż kosmiczne lepiej pozostawić na kolejną odsłonę tej niedocenianej gry. Nazwijmy ją roboczo Nat Geo Color Wild Space. Niezły czad. Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam.
  • już za kilka dni 2 nowe gry :-)))) Autor: ~Przypomnienie [37.47.13.*]
    Dnia 2017-11-29 o godz. 19:39 ~Przypomnienie napisał(a):
    > tak dla przypomnienia: 2,5 miesiąca temu zmieniła się strategia spółki:
    >https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-S-A-Aktualizacja-strategii-Spolki-7542946.html
    > teraz ma być kilkanaście gier w ciągu roku i kryptowaluta :-)))))))))))))))))))))))))))
    >
    > no ale idąc dalej 2 miesiące temu poznaliśmy jakże trafny plan wydawniczy spółki:
    > W III i IV kwartale 2017 roku Spółka wyda następujące tytuły:
    > 1) NatGeo Wild Colors – na platformy iOS/Android
    > 2) Energy – na platformy iOS/Android
    > 3) Food Chain – na platformy iOS/Android
    > zródło: https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-S-A-Plan-wydawniczy-Emitenta-7544353.html
    > hmm, w 3 kwartale nie zadebiutowało nic (przynajmniej ja nie pamiętam) więc mogli sobie ten 3 kwartał pominąć skoro podali komunikat 20.09.17 (ale przecież jeszcze 27.09 pani prezes AZ zapewniała, że premiera nastąpi do końca września, pamiętacie? :-)))))) No dobra mamy 4 kwartał i do końca tego kw został już tylko 1 miesiąc, hmm nie wiem jak traktować premierę apki NGW Colors na iOS. Czy to jest już pełna premiera czy jeszcze nad nią pracują bo nie wiem?
    > No więc wyznawcy MGS cieszcie się bo w grudniu ma nastąpić premiera 2 gierek: Energy i Food Chain oraz pamiętajcie ma być grywalne demo phantomsix :-))) Ciekawe czy te 3 tysiące zł, co mają na kontach wystarczy na realizację planów?
    >

he he a wy wciąż czekacie? Już za chwilę 2 nowe gry!!! Ha ha ha ile to, już razy was okłamano a wy dalej wierzycie super spółce :-)
    Spółka już kompletnie olała akcjonariuszy, nie raportuje już niczego. Gratuluję tym co kupili serię G :-)))))))))
    Jak już nie raportują niczego to nic nie wiecie o spółce. Teraz tylko wystarczy nie podać raportu kwartalnego i wypad z NC :-))))
  • Re: już za kilka dni 2 nowe gry :-)))) Autor: ~hary77 [109.231.1.*]
    a ty nie mając akcji ciągle na forum spółki, to jest zadziwiające , nie masz innego zajęcia ?
  • Re: już za kilka dni 2 nowe gry :-)))) Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Przecież przyznał, że kupił trochę - w końcu głupi nie jest. Więcej pisze na forum CD Projektu, którego akcyj wcale nie ma.
[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.