Dnia 2017-11-29 o godz. 15:29 ~kris napisał(a): > kupiłem po 18 gr
I dlatego ma rosnąć bo kupiłeś? tutaj nie jeden załapał się na spadający nóż nie ty pierwszy nie ostatni wielu nie tylko na MG absurdalnie mysli że jak spółka groszowa to tania rosnąć praktycznie nie ma pod co ostatni kwartał jasno pokazał drogę mają coś co by się sprzedało chociaż 100 tyś sztuk? w takich ilościach jedynie sprzedawane są akcje
Dnia 2017-11-29 o godz. 16:34 ~marlon napisał(a): > Dnia 2017-11-29 o godz. 15:29 ~kris napisał(a): > > kupiłem po 18 gr ................... > wielu nie tylko na MG absurdalnie mysli że jak spółka groszowa to tania .........
brakuje jednej informacji => rozwodnienie akcji dodruk nowych po 10 groszy w duzych ilosciach.
tu jest tylko teraz spekulacja. kupują taniej i sprzedają o 1 dwa grosze drozej. ale i tez się nadziali bo mysleli ze 12 groszy to cena ok a tu spadło do 9 i jeszcze spadnie.
dlaczego TO PROSZE , koniec roku => jesli ktoś chce odpisac strate to musi sprzedać.
JESLI NIE SPRZEDA TO NIE ODPISZE.
WIĘC NA PEWNO AKCJE JESZCZE W DÓŁ PÓJDĄ BO DUUUUUUUUUUUUUUZO LUDZI SIE TU NABIŁO W BUTELKĘ.
Dnia 2017-11-29 o godz. 17:49 ~hmm napisał(a): > hehe juz wiem ty mówisz o nowych akcjach heheh to dopiero bedzie. > > ja mówie o akcjach z początku roku ;) I ONE SĄ JUZ DAWNO W OBIEGU DLATEGO TERAZ JEST 75 MIL AKCJI ;) > > PODSUMOWANIE ;) > > firma w 2017: > 1 - wypościła na poczatku roku akcje 30 mil > 2 - potem OBLIGACJE :) > 3 - i teraz znów chce akcje :D > > hmm jeśli się myle to popraw
poprawiam.... pkt 3 rozumiem, że chodzi o serię G .....pierwsza konferencja nowego Prezesa ...."Nie wykluczył również emisji akcji w celu pozyskania dodatkowego kapitału"....nie wiedząc jeszcze ile pozyska z serii G zapowiada kolejne emisje..... Luz może mały konkurs do, której literki alfabetu dojadą?.......:))))
> > poprawiam.... pkt 3 rozumiem, że chodzi o serię G .....pierwsza konferencja nowego Prezesa ...."Nie wykluczył również emisji akcji w celu pozyskania dodatkowego kapitału"....nie wiedząc jeszcze ile pozyska z serii G zapowiada kolejne emisje..... > Luz może mały konkurs do, której literki alfabetu dojadą?.......:)))) >
he he, teraz aby upchnąć nową emisję muszą scalić akcje. Stawiam że będzie to minimum 3:1 a prędzej 5:1 i znowu można emitować :))))
Dnia 2017-11-29 o godz. 18:16 ~Przypomnienie napisał(a): > > > > poprawiam.... pkt 3 rozumiem, że chodzi o serię G .....pierwsza konferencja nowego Prezesa ...."Nie wykluczył również emisji akcji w celu pozyskania dodatkowego kapitału"....nie wiedząc jeszcze ile pozyska z serii G zapowiada kolejne emisje..... > > Luz może mały konkurs do, której literki alfabetu dojadą?.......:)))) > > > > he he, teraz aby upchnąć nową emisję muszą scalić akcje. Stawiam że będzie to minimum 3:1 a prędzej 5:1 i znowu można emitować :))))
bardzo możliwy scenariusz... a i tym sposobem mega inwestor Luz może i zobaczy upragnione 1 zł w końcu za akcję ...:))))
Konkurs? Bez nagrody?
Koralko, już Cię prosiłem: nie zwracaj się do mnie w odpowiedziach adresowanych do kogo innego - mam czytać cudzą korespondencję?