Dnia 2017-11-29 o godz. 18:12 ~Nowy napisał(a): > Dobra co z tymi pp? > > Ktoś to objął ? Jestem nowy i nie w temacie ale mogę pomóc gdyż trochę wiedzy mam.
hmm, nowy i posiada wiedzę? I na dodatek tutaj na MGS? To ja chętnie skorzystam :-) Powiedz nam nowy jak wyceniasz spółkę i czy warto to kupić?
Nowy na tej spółce. Jeszcze nie wszedłem. Dopiero ogarniam.
Dobra z tego co udało mi się ustalić na szybko.
Czy akcje seri D,E,F zostały zdematerializowane ? Według komunikatów ESPI nie zostały. Więc nie są w obrocie. A jak nie są to w obrocie jest nie całe 16 mln. akcji.
Czy coś pomyliłem??
Ty prowadzisz auto, ja napisałem, że się wyłączam s(bo nie mam już dziś czasu na, a zwł. grzebanie w przeszłości), czyli wg Ciebie optymalna pora na dyskuje? Sorry - dziś koniec.
Dnia 2017-11-29 o godz. 18:49 ~Nowy napisał(a): > Nowy na tej spółce. Jeszcze nie wszedłem. Dopiero ogarniam. > > Dobra z tego co udało mi się ustalić na szybko. > > Czy akcje seri D,E,F zostały zdematerializowane ? Według komunikatów ESPI nie zostały. Więc nie są w obrocie. A jak nie są to w obrocie jest nie całe 16 mln. akcji. > > Czy coś pomyliłem??
no cóż pierwsze rozpoznanie i od razu wtopa :-) Następne pewnie będą bardziej wyważone :-) Podoba mi się podejście takie, gdzie najpierw sprawdzamy ilość akcji dopuszczonych do obrotu :-)))) Jesteś pierwszym jakiego poznałem, co w ten sposób podchodzi do inwestycji.
Dnia 2017-11-29 o godz. 19:27 ~Nowy napisał(a): > Luz i przypomnienie. > > Czekam na odpowiedź od was. > > Jak będzie rzeczowa to lecimy dalej. Jak nie to ja lece dalej a wy nie.
Dnia 2017-11-29 o godz. 20:23 ~Nowy napisał(a): > Czyli "przypominam" jesteś dobrze ubrany i nie interesuje cie nic mądrego co mam do przekazania:) > > Twoja geame. > > Ppzdtawoam.
mądrego do przekazania tutaj? Rozbawiłeś mnie ale dawaj, może jest coś czego ja nie wiem (choć poważnie wątpię).
Dnia 2017-11-29 o godz. 21:18 ~Nowy napisał(a): > To jakie serie akcje są dopuszczone do obrotu? > > Jak tego nie wiesz to myślę że nie ma sensu dalej prowadzić dyskusję.
ha ha ha rozśmieszyłeś mnie. To już było tutaj wałkowane, poszukaj sobie. Może gdybyś był milszy to bym ci powiedział :) Lepiej słuchaj Luzaka on jednak wie trochę więcej niż ty.
Niestety: ja go nie znam. Sprawdziłeś jego IP? Od razu podpowiem, że przypomnienie na Starfit to nie nasz, tylko wielonickowiec. U nas np. jest też Nowy, ale kulturalny.
Przypomnienie czy bolek....
A jeżeli chodzi o kulture to może tak na forum dobrych manier przeskoczyć.
Tu fakty się liczą.
Chciałem pomóc.
No ale tu kultura i wszechwiedza panuje od was chłopcy Luz i Przypominam.
Jak tam chceta.
Pozdrawiam.